کد خبر: ۲۰۳۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - 2018July 28
ویژگی دریافت نشان استاندارد کاملا مشخص است و محصول ملی باید برای دریافت این نشان، تولید ملی داشته باشد

شفا آنلاین>سلامت>مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مازندران با اشاره به اینکه تخلف فراوانی با نام برنج مازندران صورت می گیرد، گفت: در بررسی‌های به عمل آمده یک کارگاه فقط ۷ نوع برنج مختلف را با یکدیگر ادغام کرده بود که این امر تشخیص داده شد.

به گزارش شفا آنلاین:مسعود جوادی در نشست بررسی مشکلات استاندارد برنج در کارگروه تخصصی صنایع تبدیلی و غذایی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با بیان این‌که در هفته گذشته، فریدونکنار به عنوان پایتخت برنج ایران معرفی شد، اظهار کرد: گروه‌هایی که به دنبال دریافت استاندارد هستند، باید در مسیر این مهم حرکت کرده و شرایط آزمایشگاهی برای کارگاه تولیدی خود فراهم کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید شرایط برای استان‌های شمالی کشور فراهم شود تا نسبت به قیمت و استانداردهای برنج تصمیم گیرنده نهایی باشند، تصریح کرد: ویژگی دریافت نشان استاندارد کاملا مشخص است و محصول ملی باید برای دریافت این نشان، تولید ملی داشته باشد.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی مازندران با اشاره به اینکه در کارگاه‌های تولیدی برنج <Rice production workshops>آزمایشگاه حداقلی محصولات، مدیر آموزش دیده و فرایند تحت کنترل باید وجود و حضور داشته باشند، افزود: اگر واحدهای تولیدی نیاز به داشتن علامت استاندارد <Standard mark>را احساس کردند باید هزینه آزمایشگاه و مابقی شرایط را فراهم کنند.

وی همچنین از ورود برنج هندی و پاکستانی در فصل برداشت برنج در مازندران گلایه کرد و خواستار بررسی این موضوع شد.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی مازندران با بیان اینکه با صدور پروانه استاندارد مخالفتی نمی شود، خاطرنشان کرد: اگر برای تمامی واحدهای تولیدی برنج شرایط آزمایشگاهی، استاندارد، بسته‌بندی و نمونه‌برداری در یک واحد انجام شده و واحد بسته‌بندی محصولات به مانند فریدونکنار جامع باشد، از هر منطقه برنج با کیفیتی به بازار ارائه خواهیم داد.


جوادی گفت: یک واحد تولیدی که نمی تواند آزمایش‌های کیفی را انجام داده و مسئول کنترل کیفی داشته باشد و اگر این امر صورت بگیرد نشان دهنده شکستن علامت استاندارد است.

واحدهای تولیدی باید عضو کمیسیون ملی استاندارد شوند و در ترویج آن پیگیر باشند. در خصوص استانداردسازی برنج فعالیت هایی چون ترویج و مشارکت استاندارد، توجه به فرآیند تدوین استاندارد منطبق با استاندارد ملی و درخواست بازنگری و توجه به مباحث آزمایشگاهی را می‌توان انجام داد.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: