یکی از اقدامات حمایتی سازمان بیمه سلامت، حمایت از حدود ۶۴ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت کشور است که برای حمایت از این بیماران، سالانه حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برای داروها و خدمات تخصصی این عزیزان هزینه میشود
شفاآنلاین>سلامت> مدیرکل دفتر مدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت گفت: یکی از اقدامات حمایتی این سازمان، حمایت از حدود ۶۴ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت کشور است. به گزارش شفاآنلاین، دکتر حنان حاجی محمودی به مناسبت هفته حمایت از بیماران هموفیلی اظهار کرد: یکی از اقدامات حمایتی سازمان بیمه سلامت، حمایت از حدود ۶۴ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت کشور است که برای حمایت از این بیماران، سالانه حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برای داروها(medicines) و خدمات تخصصی این عزیزان هزینه میشود.
وی با بیان اینکه هزینه بالای داروهای بیماران هموفیلی باعث شد که دولت جهت حمایت از این بیماران و برخورداری از پوشش بیمهای، بیماران هموفیلی را در ردیف بیماریهای خاص قرار دهد، افزود: حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی پروندهدار در کشور وجود دارد که بهطور مرتب به مراکز درمانی مراجعه میکنند. اگر آمار حدود ۵ هزار نفری بیماران هموفیلی تحت پوشش بیمه سلامت را که بهطور میانگین ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در ماه به هر کدام از آنها اختصاص داده میشود مبنا قرار دهیم، با سرانه ۳۴ میلیون تومان در سال، بیشترین سرانه را در بین بیماران خاص دارند.
حاجی محمودی ادامه داد: بهطور متوسط هر بیمار هموفیلی در سال ۱۲ بار به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت مراجعه کرده و از خدمات لازم بهرهمند میشوند.
این مقام مسئول با بیان اینکه بیماران هموفیلی از نظر هزینه به ازای هر بیمه شده در میان بیماران خاص، رتبه اول را دارا هستند تصریح کرد: سالانه بیش از ۱۶۳ میلیارد تومان برای این گروه از بیماران توسط سازمان بیمه سلامت هزینه میشود.
وی همچنین با تأکید بر اینکه هزینههای تزریق خون و فاکتور و برخی از آزمایشهای دورهای این بیماران به صورت رایگان ارائه میشود، عنوان کرد: تعداد ۱۹ قلم دارو نیز در بسته خدمتی بیماران هموفیلی به صورت رایگان تحت پوشش سازمان بیمه (Insurance)سلامت قرار دارد.
کمک ۸۰۰هزار تومانی برای دندانپزشکی هموفیلیها
کارشناس مسئول بیماران هموفیلی وزارت بهداشت از ثبت بیشاز ۱۰هزار بیمار مبتلا به اختلالات انعقادی در سامانه وزارت بهداشت خبر داد و گفت: یکی از برنامههای جدی وزارت بهداشت در این حوزه و در سال ۹۷ ایجاد مراکز جامع هموفیلی و سایر بیماران مبتلا به اختلالات انعقادی است.
دکتر راضیه حنطوشزاده، با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ بیمار مبتلا به اختلالات انعقادی و خونریزیدهنده در سامانه وزارت بهداشت ثبت شدهاند، گفت: حدود ۶۰۰۰ نفر از این بیماران مبتلا به نوع شدید اختلالات خونریزیدهنده هستند.
وی تأکید کرد: بر همین اساس برای ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی ۱۸۰ یونیت دندانپزشکی در نظر گرفتهایم.
البته از آنجایی که خدمات دندانپزشکی تقریباً بهصورت خصوصی ارائه میشوند، برای کمک به بیماران هموفیلی سالانه حدود ۸۰۰ هزار تومان برای هر بیمار جهت انجام خدمات دندانپزشکی تأمین اعتبار کردهایم.