کد خبر: ۲۰۳۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۳۰ تير ۱۳۹۷ - 2018July 21
حدود 95 درصد از مردم کشور از دفترچه‌های بیمه درمانی استفاده می‌کنند و برگه‌های بیمه‌ای که پزشکان دریافت می‌کنند ملاک ارزیابی آنها قرار می‌گیرد و سیستم بیمه نیز بر اساس آن به اداره دارایی هر استان گزارش می‌دهد
شفا آنلاین>سلامت>عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: پرونده الکترونیک به بیمار کمک می‌کند تا در هر نقطه‌ای از کشور که بخواهد به پزشک مراجعه کند اطلاعات کلینیکی و پاراکلینیکی کامل و صحیح در اختیار داشته باشد.

به گزارش شفا آنلاین، بهروز بنیادی در رابطه با پرونده الکترونیک سلامت گفت: پرونده الکترونیک شناسنامه زندگی هر فرد است و داده‌های شخصی و محرمانه پزشکی وی در سطوح مختلف از بدو تولد تا زمانی که به زندگی ادامه می‌دهد در آن ثبت می‌شود.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، افزود: با اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت در تمام سطوح 1 ،2 و 3  بسیاری از دوباره کاری‌ها، آزمایش‌های غیرضروری، داروهای مصرفی تکراری کنترل می‌شود و به بیمار کمک می‌کند تا در هر نقطه‌ای از کشور که بخواهد به پزشک متخصص یا فوق متخصص مراجعه کند اطلاعات کلینیکی و پراکلینیکی کامل و صحیح در اختیار داشته باشد.

وی با اشاره به گزارش وزارت بهداشت(Ministry of Health) در خصوص زمان اجرای طرح گفت: اجرای این طرح نیاز به فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب فناوری و اطلاعات دارد، در برخی از نقاط کشور اینترنت پر سرعت نداریم، استفاده از پرونده الکترونیک و بهره مندی از اطلاعات بیمار نیازمند اینترنت پر سرعت است که در برخی از نقاط کشور از جمله مناطق کوهستانی وجود ندارد. اما در هر جایی که زیر ساخت‌های اینترنتی فراهم باشد به راحتی قابل اجرا است، طبق گزارش معاون بهداشتی وزیر بهداشت این طرح تا پایان سال 97 تکمیل و اجرا می‌شود.

این نماینده مردم درمجلس دهم، در رابطه با تاثیر پرونده الکترونیک بر کاهش فرار مالیاتی پزشکان گفت: عدم پرداخت مالیات توسط پزشکان بسیار کم و به ندرت اتفاق می‌افتد و نباید از اصطلاح فرار مالیاتی برای گروه پزشکان استفاده کرد.

بنیادی شایعه فرار مالیاتی پزشکان را نادرست دانست و گفت: حدود 95 درصد از مردم کشور از دفترچه‌های بیمه درمانی استفاده می‌کنند و برگه‌های بیمه‌ای که پزشکان دریافت می‌کنند ملاک ارزیابی آنها قرار می‌گیرد و سیستم بیمه نیز بر اساس آن به اداره دارایی هر استان گزارش می‌دهد. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: تنها 5 درصد از بیماران از دفترچه بیمه استفاده نمی‌کنند، در صورتی که ویزیت آزاد پرداخت کنند، مبلغی برای پرداخت مالیات به ازای آنها محاسبه می‌شود که باید پزشک مربوطه آن را پرداخت می‌کند،در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی نیز مبلغ ویزیت کاملا مشخص است و مالیات آن محاسبه و کسر می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: