شفا آنلاین -بک کارشناس تغذیه با تأکید بر مصرف به اندازه گوجه سبز، آنتیاکسیدان موجود در این میوه را مانع بروز سرطان عنوان کرد.
به گزارش
شفا آنلاین ،سوسن خدام ، اظهار کرد: در خوردن نوبرانه فصل بهار باید کمی جانب احتیاط را نگاه داشت.
وی
با اشاره به اینکه گوجه سبز یکی از میوههای مختص فصل بهار است، افزود:
هضم و جذب میوههای نارس مانند گوجه سبز به دلیل داشتن بافت فیبری، کمی با
مشکل همراه است و مصرف زیاد آن برای دستگاه گوارش مناسب نیست.
این
کارشناس تغذیه تصریح کرد: گوجه سبز علیرغم هضم دشوار دارای مقادیر بسیاری
ویتامین C است که در افزایش ایمنی بدن و بافت همبند( بافتهای عضلانی) نقش
مؤثری دارد. این میوه همچنین حاوی ویتامینهای گروه B است که مصرف آن در
کاهش استرس، سلامت بدن و سیستم ایمنی مفید است.
وی گوجه سبز را حاوی
پتاسیم و فلور عنوان کرد و گفت: فلور موجود در گوجه سبز در سلامت دندان
مناسب است و پتاسیم آن نیز به درست کارکردن بافت عضلانی به ویژه عضله قلب
کمک میکند.
خدام اضافه کرد: آنتیاکسیدان موجود در گوجه سبز در
کاهش ابتلا به سرطان مؤثر است و همچنین مانع پیری و افزایش چربی خون در بدن
میشود.
وی در خصوص مصرف گوجه سبز گفت: اغلب افراد گوجه سبز را با
نمک مصرف میکنند که این امر خود باعث افزایش نمک مصرفی و همچنین فشار خون
میشود، به همین دلیل برای اجتناب از افزایش فشار خون بهتر است علاوه بر
کاهش مصرف این نوبرانه بهار آن را با کمترین حدممکن نمک و یا بدون نمک مصرف
کنیم.
کارشناس تغذیه با تأکید بر اینکه مصرف گوجه سبز
توسط کودکان باید با احتیاط همراه شود، افزود: به دلیل هضم نامناسب گوجه
سبز بهتر است که کودکان مقدار کمی از این میوه را بدون نمک مصرف کنند. این
اقدام باعث میشود مشکل هضم و مسائل گوارشی ایجاد نشود و همین طور کمک
میکند که ذائقه کودکان به مصرف نکردن نمک نیز عادت کند.