کد خبر: ۲۰۱۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۷ - 2018July 04
افراد ناموفق برای زمان خود ارزش قائل نمی‌شوند. آنها در هر جایی و هر زمانی دیده می‌شوند، زیرا توانایی اختصاص زمان برای اهداف خود را ندارند
شفاآنلاین>سلامت> موفق بودن با واژه‌ها و تعاریف گوناگونی توصیف می‌شود اما موفق نشدن و شکست همیشه به یک روش توصیف می‌شود: «شکست، ناتوانی فرد در دستیابی به اهداف زندگی‌اش است، حال این اهداف هرچه که باشد». در این مقاله، مواردی از عوامل شکست افراد در دستیابی به اهداف‌شان و نرسیدن به موفقیت مطرح شده است.

به گزارش شفاآنلاین، ارزش زمان را درک نمی‌کنند: افراد ناموفق برای زمان خود ارزش قائل نمی‌شوند. آنها در هر جایی و هر زمانی دیده می‌شوند، زیرا توانایی اختصاص زمان برای اهداف خود را ندارند.به‌عبارت‌دیگر کارهای آنها مرتب روی هم تلنبار می‌شود، زیرا زمان کافی برای کارهای قبلی خود تخصیص نداده‌اند. بنابراین تحقق اهداف‌شان همیشه به‌تعویق می‌افتد. مهارت‌های (skills)مدیریت زمان و قدرت نه گفتن، گامی برای دستیابی به موفقیت در زندگی شماست.

کارهایی انجام می‌دهند که در مسیر اهداف‌شان نیست: هرچه هدف مهم‌تر باشد، در سلسله‌مراتب ارزش‌هایتان در مرتبه بالاتری قرار خواهد داشت و وقت و انرژی بیشتری برای آن خواهید گذاشت. هرچه هدف کم‌اهمیت‌تر باشد، در سلسله‌مراتب ارزش‌هایتان مرتبه پایین‌تری به خود اختصاص خواهد داد و زمان و انرژی کمتری نیاز خواهد داشت. افراد ناموفق کارهای زیادی انجام می‌دهند، اما این کارها اثربخش نیست زیرا در مسیر اهداف‌شان نیست و کارهای پراکنده و بی‌هدفی محسوب می‌شوند. نوشتن اهداف و استراتژی‌هایی که می‌تواند به تحقق این اهداف کمک کند، شما را در تشخیص کارهایی که به اهداف‌تان نمی‌رساند، یاری می‌کند.

محدودیت‌هایی بر خود تحمیل می‌کنند: آنها برای خود محدودیت‌هایی ایجاد می‌کنند و درصدد توجیه رفتارشان هستند. تفکر درباره‌ اینکه شما به‌اندازه‌ دیگران، باهوش‌ و با استعداد نیستید را رها کنید. آنچه زندگی‌تان از شما انتظار دارد این است که بیشترین حد خود و بهترین برای خود و برای دیگران باشید.

بهانه‌تراشی می‌کنند: این افراد دلایلی خواهند آورد و استدلال خواهند کرد که چرا نمی‌توانند کار را به انجام برسانند. آنها همیشه راه‌هایی پیدا می‌کنند که ناتوانی خود را توجیه کنند. بهترین درمان برای این مسئله، این است که هر وقت ذهن‌تان شروع به بهانه‌تراشی می‌کند، آن را متوقف کنید و موتور ذهن‌تان را برای شروع کار دوباره به راه بیندازید.

کارها را به‌تعویق می‌اندازند: آنها معمولا کارها را به‌تعویق می‌اندازند، بدون اینکه شرمنده بشوند. این موضوع به گذشته آنان برمی‌گردد که ارزش زمان را درک نکرده‌اند. آنها طوری زندگی می‌کنند که انگار زمان زیادی را ذخیره دارند.

نمی‌توانند با اتفاقات ناخوشایند روبه‌رو شوند: کارها معمولا با چالش‌هایی همراه هستند. افراد ناموفق این موضوع را درک نمی‌کنند و به‌سرعت دست از همه چیز می‌کشند، زیرا کارها ناخوشایند و دشوار به‌نظرشان می‌رسد. غلبه بر چالش‌ها فقط ما را به اهداف‌مان نزدیک‌تر نخواهد کرد، بلکه در درون ما فردی را شکل خواهد داد که هرگز تصور نمی‌کردیم وجود داشته باشد. از غلبه بر ترس‌ها واهمه نداشته باشید و برای ورود به حوزه‌ای جدید، از منطقه راحتی خود به‌سرعت خارج شوید و خودتان را به‌چالش بکشید.

بی‌تفاوت هستند: افرادی هستند که نمی‌توانند تصمیم گیری کنند. نمی‌توانند گفتگوهای هوشمندانه‌ای داشته باشند. فکر می‌کنند که دیگران باید زندگی را از دیدی ببیند که آنها می‌بینند. درباره هر چیزی بی‌تفاوت هستند و برای هیچ‌چیزی داوطلب (volunteer)نمی‌شوند. مطالعه نمی‌کنند، مایل به آموزش رسمی نیستند و هیچ تلاشی انجام نمی‌دهند. حتی اگر به بالاترین سطح بالقوه‌ خود نرسند، با آن مشکلی ندارند، زیرا راهی برای خسته‌شدن پیدا می‌کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: