امروزه شکلات بهعنوان یک محصول غذایی محبوب بهحساب میآید که میلیونها نفر ازخوردن آن لذت میبرند و روز به روز به لطف طعم منحصر بهفردش طرفداران بیشتری پیدا میکند.شکلات حاوی مقادیر بالای آنتیاکسیدانها است که پتانسیل آنتیاکسیدان آن مزایای سلامتی فراوانی برای مصرفکننده دارد.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> امروزه شکلات بهعنوان یک محصول غذایی محبوب بهحساب میآید که میلیونها نفر ازخوردن آن لذت میبرند و روز به روز به لطف طعم منحصر بهفردش طرفداران بیشتری پیدا میکند.
به گزارش
شفا آنلاین:شکلات حاوی مقادیر بالای آنتیاکسیدانها است که پتانسیل آنتیاکسیدان<
Antioxidants> آن مزایای سلامتی فراوانی برای مصرفکننده دارد.
حفظ سلامت مغز
مصرف دو فنجان شکلات داغ در روز میتواند به حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه در افراد مسن کمک کند.نتایج یک آزمایش آزمایشگاهی که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد نشان داد که عصاره کاکائو ممکن است موجب کاهش آسیب به مسیرهای عصبی در بیماران آلزایمر شود.
کاهش بیماری قلبی
تحقیقات منتشر شده در BMJ نشان میدهند که مصرف شکلات میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را به میزان یک سوم کاهش دهد.محققان دریافتند که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش خطر اختلالات قلب و عروق مرتبط است.
کاهش سطح کلسترول
طبق مطالعت جدید مصرف شکلات سبب کاهش سطح کلسترول میشود. مصرف منظم کیک شکلاتی کم چرب میتواند باعث کاهش میزان کلسترول و بهبود فشار خون درجهت سلامت قلبوعروق شود.
کاهش سکته مغزی
دانشمندان کانادایی در مطالعهای دریافتند افرادی که شکلات بیشتری مصرف میکنند ۲۲درصد کمتر دچار سکته مغزی میشوند.اما باید در نظر داشت که شکلات حاوی مقدار زیادی کالری است که باید در مصرف آن احتیاط شود.آرمان