کد خبر: ۲۰۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - 2014April 14
شفا آنلاین-افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانند شیر سویا هم مصرف کنند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه گفت: شیر سویا از خیس کردن دانه‌های سویا در آب و خرد کردن و فشردن آن بدست می‌آید. به شیر سویا کلسیم، تعدادی از ویتامین‌ها و انواع اسانس و طعم دهنده اضافه می‌شود تا از این طریق غنی تر و مغذی تر شود و مزه آن با ذائقه افراد سازگار شود.

وی افزود: افرادی که به شیر حساسیت دارند، می‌توانند برای تامین کلسیم از شیر سویا استفاده کنند، ولی برخی از افراد نگرانند که آیا شیر سویا جایگزین مناسبی برای شیر است، باید تاکید شود که اگر کسی واقعا به پروتئین شیر گاو حساسیت داشته باشید، معمولا به پروتئین موجود در شیر سویا نیز حساس است و با مصرف آن ممکن است دچار "واکنش‌های حساسیتی" شود.

نیستانی با بیان اینکه شیر سویا برای افرادی مناسب است که به شیر حساسیت ندارند، عنوان کرد: چرا که مصرف آن در افرادی که حساسیت دارند، باعث نفخ، دل درد و اسهال می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: