کد خبر: ۲۰۱۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۹ تير ۱۳۹۷ - 2018June 30
دسر شلیل حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، کربوهیدرات، فیبر، قند و پروتئین است
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را در کنترل قند، فشار و چربی خون موثر دانست.

به گزارش شفاآنلاین، دسر شلیل حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، کربوهیدرات، فیبر، قند و پروتئین است.

برای بررسی خواص دسر شلیل و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مطالبی را عنوان نمودند.
مهم‌ترین خواص دسر شلیل

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی (Traditional medicine)درباره مهم‌ترین خواص دسر شلیل اظهار کرد: این دسر به علت وجود فیبر فراوان به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می‌کند؛ دسر شلیل همچنین نقش موثری در کنترل قند، فشار و چربی خون دارد.

وی درباره خواص دیگر دسر شلیل بیان کرد: این دسر به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E  خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر شلیل، بینایی را تقویت و از ابتلای افراد به آب‌مروارید جلوگیری می‌کند؛ این دسر همچنین تاثیر چشمگیری در کاهش وزن(Weight Loss) و لاغری افراد دارد.

عظمایی تاکید کرد: دسر شلیل مانع از ریزش صفرا به معده می‌شود و کم‌خونی را هم برطرف می‌کند.

وی یادآور شد: دسر شلیل نقش موثری در تقویت سیستم قلبی و عروقی، رفع استرس، اضطراب و تشنگی و بهبود برونشیت و سرفه دارد.

مواد لازم برای تهیه دسر شلیل (چهار تا پنج نفر)

شلیل رسیده                            یک کیلوگرم
پودر ژله هلو                              سه قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین                                یک قاشق مرباخوری
عسل                                      ۴۰۰ گرم
آب لیموترش تازه                        یک قاشق مرباخوری
آب                                          یک لیوان

طرز تهیه دسر شلیل

نخست شلیل‌ها را به خوبی بشویید سپس هسته آنها را جدا و شلیل‌ها را خُرد کنید و داخل مخلوط‌کن بریزید.
 -شلیل‌های مخلوط شده را داخل قابلمه بریزید سپس یک لیوان آب به آنها اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد درون آن کمی بجوشد سپس شعله گاز را خاموش کنید و پس از کاهش حرارت مواد، پودر ژلاتین و ژله هلو را کم‌کم به سایر مواد بیفزایید.
- آب لیموترش تازه و عسل را هم به مواد اضافه کنید.
- مواد را مرتب هم بزنید تا قوام بیاید.
- پس از سرد شدن دسر، آن را داخل یخچال قرار دهید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: