شربت آناناس حاوی ویتامینهای A ، B۶ ، C ، کلسیم، آهن، پروتئین، منیزیم، فیبر، کربوهیدرات، فولات، سدیم، پتاسیم، قند، فسفر، آنتیاکسیدان و بروملین است
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در التیام زخمها و بهبود کبودیهای ناشی از عمل بینی موثر دانست.به گزارش شفاآنلاین، شربت آناناس حاوی ویتامینهای A ، B۶ ، C ، کلسیم، آهن، پروتئین، منیزیم، فیبر، کربوهیدرات، فولات، سدیم، پتاسیم، قند، فسفر، آنتیاکسیدان و بروملین است.برای بررسی خواص شربت آناناس و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی(Traditional medicine) مطالبی را عنوان نمودند. مهمترین خواص شربت آناناسحیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت آناناس اظهار کرد: این شربت به علت داشتن بروملین زخمها را التیام میبخشد، زیرا جریان خون را بهتر میکند و مواد مغذی را زودتر به زخمها میرساند بنابراین افرادی که جراحی به ویژه عمل بینی کردهاند باید از شربت آناناس استفاده کنند، چون این شربت زخمها را ترمیم و کبودیها را برطرف میکند.وی درباره خواص دیگر شربت آناناس بیان کرد: این شربت خاصیت آنتیاکسیدانی دارد بنابراین بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند؛ شربت آناناس ضدالتهاب است و دردهای ناشی از آرتریت را هم رفع میکند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت آناناس قلب و اعصاب را تقویت میکند و اضطراب و استرس را هم از بین میبرد؛ این شربت نقش موثری در کاهش وزن و احساس سیری افراد دارد و موجب تقویت دستگاه گوارش هم میشود.عظمایی با اشاره به مفید(Helpful) بودن شربت آناناس برای زنان باردار یادآور شد: این شربت استخوانها و دندانها را محکم و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری میکند؛ شربت آناناس تاثیر چشمگیری در تقویت بینایی، جوانسازی، لطافت و رفع چین و چروک پوست دارد.رفع کبودیهای ناشی از عمل بینی با شربتی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شربت آناناس (پنج تا ۶ نفر)
آناناس رسیده یک عدد
آب یک لیتر
عسل به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت آناناس
- نخست آناناس را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید سپس آن را داخل مخلوطکن بریزید.
- آناناس مخلوط شده را داخل قابلمه بریزید و آب را هم به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد پس از اینکه کمی حرارت مواد درون قابلمه کاهش (Decrease)پیدا کرد عسل، وانیل و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید.
- مواد را به طور مرتب هم بزنید تا شربت قوام بیاید.
- پس از خنک شدن شربت، آن را داخل یخچال بگذارید.