دسر ماست و خیار حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، E ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین و کلسیم، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، منیزیم، فسفر، منگنز، روی و اسید فولیک است
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را در کاهش قند، فشار و چربی و خون موثر دانست.
به گزارش شفاآنلاین، دسر ماست و خیار حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، E ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین و کلسیم، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، منیزیم، فسفر، منگنز، روی و اسید فولیک است.برای بررسی خواص دسر ماست وخیار و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مطالبی را عنوان نمودند.
مهمترین خواص دسر ماست(yogurt) و خیار
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص دسر ماست و خیار اظهار کرد: این دسر نقش موثری در کاهش وزن افراد دارد؛ دسر ماست و خیار تشنگی را رفع و سموم بدن را هم دفع میکند.
وی درباره خواص دیگر دسر ماست و خیار بیان کرد: این دسر به کاهش قند فشار و چربی خون کمک شایانی میکند، دسر ماست و خیار تاثیر چشمگیری در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست دارد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی(Traditional medicine) افزود: دسر ماست و خیار حافظه را تقویت میکند و موجب کارکرد بهتر سیستم عصبی میشود؛ این دسر بوی بد دهان را هم از بین میبرد.
عظمایی تاکید کرد: دسر ماست و خیار به علت داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و انواع ویتامینها استخوانها و دندان را محکم و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری میکند.
وی با اشاره به خواص آنتیاکسیدانی و آنتیبیوتیکی دسر ماست و خیار یادآور شد: این دسر موها را تقویت میکند و سبب شادابی و طراوت پوست هم میشود.
مواد لازم برای تهیه دسر ماست و خیار (سه تا چهار نفر)
خیار سه تا چهار عدد
ماست ۲۰۰ گرم
پیازچه ۲ تا سه عدد
سیر یک حبه
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
پودر نعناع خشک یک قاشق چایخوری
پودر گل محمدی نصف قاشق چای خوری
پودر شوید یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کشمش و پودر گردو به مقدار لازم
طرز تهیه دسر ماست و خیار
خیارها را ریز خُرد یا درشت رنده کنید.
سیر راه هم خُرد سپس خیار و سیر را به ماست اضافه کنید.
پیازچه را هم ریز خُرد کنید و به ماست بیفزایید.
نمک و فلفل سیاه را به سایر مواد اضافه کنید
مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید.
روی ماست را با کشمش، پودر گردو، نعناع، آویشن، شوید و گل محمدی تزئین کنید.