یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از نقش موثر آلبالو پلو در ایجاد شادی و نشاط افراد خبر داد.
شفاآنلاین>تغذیه>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از نقش موثر آلبالو پلو در ایجاد شادی و نشاط افراد خبر داد. به گزارش شفاآنلاین،آلبالو پلو حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲، B۳، B۶، B۱۲، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی، آنتیاکسیدان، گوگرد، منگنز، کربوهیدرات، اسید فولیک، اسید چرب امگا ۳ و اسید آمینه تریپتوفان است.
مهمترین خواص آلبالو پلو
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص آلبالو پلو اظهار کرد: این غذا نقش موثری در تقویت حافظه دارد و از ابتلای افراد به آلزایمر جلوگیری میکند.
وی با اشاره به مفید بودن آلبالو پلو برای مبتلایان به قند، فشار و چربی خون بیان کرد: این غذا به تقویت روده و دستگاه گوارش کمک شایانی میکند و برای مبتلایان به سندروم روده تحریکپذیر هم مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: آلبالو پلو موجب تقویت سیستم قلبی و عروقی میشود و تاثیر چشمگیری در تناسب اندام افراد دارد.
عظمایی تاکید کرد: آلبالو پلو خونساز بوده و برای مبتلایان به کمخونی و زنان باردار بسیار مفید است؛ این غذا نقش موثری در لطافت و جوانسازی پوست، رشد و تقویت موها دارد و از پیری زودرس پوست جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: آلبالو پلو به علت داشتن ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
عظمایی یادآور شد: اسید آمینه تریپتوفان موجود در آلبالو پلو به ساخت هورمون سروتونین در مغز و دستگاه گوارش کمک شایانی میکند، این هورمون شادی و نشاط را در افرادرا تقویت و از ابتلا به افسردگی جلوگیری میکند.