یک متخصص طب سالمندی گفت: به طور کلی شیوع دیابت در جامعه 7 درصد است که این میزان در دوران سالمندی به سه برابر افزایش مییابد.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص طب سالمندی گفت: به طور کلی شیوع دیابت در جامعه 7 درصد است که این میزان در
دوران سالمندی به سه برابر افزایش مییابد.
به گزارش شفا آنلاین:دکتر احمد دلبری با بیان این مطلب افزود: دیابت در دوران سالمندی<Old age> تفاوتهایی با دوران جوانی و میانسالی دارد، دیابت به طور کلی تقریبا در هفت درصد جمعیت وجود دارد، اما زمانیکه این بیماری به دوران پیری میرسد، تقریبا سه برابر میشود.وی ادامه داد: ۲۰ درصد آقایان و ۲۵ درصد خانمها به بیماری دیابت در سالمندی مبتلا هستند و این بیماری میتواند عوارض زیادی را برای فرد در طول عمر او بهویژه در دوران بازنشستگی ایجاد کند.
دلبری اضافه کرد: به طور کلی علائم دیابت پرخوری و پرنوشی و پر ادراری است، اما اینها را در افراد سالمند کمتر دیده میشود چراکه افراد سالمند به علت سیستم تشنگی که ضعیف کار میکند پرنوشی را نمیبینیم به همین تناسب چون آب کمتری هم دریافت میکنند پر ادراری هم ندارند.
این متخصص طب سالمندی گفت: با این حال سالمند ممکن است با وجود اینکه خورد و خوراک خوبی هم دارد با بیحالی و ضعف به پزشک مراجعه کند، این مجموعه علائم میتواند نشان دهد که فرد مبتلا به دیابت است.
وی با تاکید بر اینکه سالمندان نیاز به معاینات دورهای دارند، تصریح کرد: فارغ از اینکه سالمند بیماری دارد یا خیر نیاز است که هر سال سه از آنها تست قند خون ناشنا گرفته شود. از نظر میزان قند خون سه بخش داریم که کمتر از ۱۰۰، بین ۱۰۰ تا ۱۲۶ و بیشتر از ۱۲۶ میلی گرم داریم که بیشتر از ۱۲۶ میلی گرم در حیطه بیماران دیابتی است.
دلبری اضافه کرد: کسانی که قند آنها کمتر از ۱۰۰ باشد هم که مشکلی ندارند اما زمانیکه این میزان بین ۱۰۰ تا ۱۲۶ میلی گرم قرار میگیرد مرحله قبل از دیابت نامیده میشود که خیلی مهم است. در این مرحله فرد در معرض بیماری دیابت قرار دارد و علائم آن میتواند برای سالمند اتفاق بیفتد.طبنا