کد خبر: ۱۹۹۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 18
جوانه ها شامل اسيدهای آمينه ممتاز و متعادل، اسيدهای چرب، كربوهيدرات ها، قندهای طبيعى، املاح معدنی و ويتامين های گوناگون لازم و ضروری برای بدن هستند.

شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>جوانه ها كامل ترين و حيات بخش ترين خوراك انسان هستند.

به گزارش شفا آنلاین:برای افراد فقير و غنی هيچ غذایی پر ارزش تر از جوانه ها نيست.

جوانه ها شامل اسيدهای آمينه ممتاز<Excellent amino acids> و متعادل، اسيدهای چرب، كربوهيدرات ها، قندهای طبيعى، املاح معدنی و ويتامين های گوناگون لازم و ضروری برای بدن هستند.

با مصرف جوانه ويتامين ها و پروتئين ها و مواد ديگر به طور شگفت‌انگيزی افزايش مى يابند.

جوانه ها همچنين در نجات بدن از رخوت و سستی و ناتوانی معجزه مي كنند.

مصرف جوانه ها برای كليّه ی سنين مناسب است.
طرز استفاده از جوانه ها:

يك يا دو استكان جوانه را در ظرفی ريخته، روی آن عسل يا كشمش يا خرما و مقداری روغن زيتون بريزيد.

به عنوان يك وعده غذای مقوی و پرانرژی برای صبحانه مصرف كنيد.

همچنين مي توانيد جوانه ها را در سالاد ريخته، از آن استفاده كنيد.

لازم به ذكر است كه جوانه ها را هنگام مصرف بايد آرام‌آرام بخوريد و به طور كامل بجويد تا خوب هضم شود و جذب آن بهتر صورت گيرد.
طرز نگهداری جوانه ها:

برای نگهداری و جلوگيری از رشد زياد جوانه ها مي توانید آنها را در سبدی بریزید.

سپس خوب با آب سرد بشویید، بعد آنها را در كيسه متقالی قرار داده و درِ آن را ببندید.

در آخر هم در نايلونی بپيچيد تا بيش از آن رشد نكنند.

كيسه حاوی جوانه را در يخچال بگذاريد و كم كم از آن استفاده كنيد.

بهترين جوانه ها، جوانه يونجه و گندم مي باشد كه در اينجا طرز تهيه ی بعضی جوانه های رايج را مي‌آوريم:
طرز تهيه ی جوانه گندم:

گندم را با پوست سالم و بدون عيب خريداری كرده، پس از تميز كردن و شستن، آن را در ظرفی بگذاريد، آنقدر آب روی آن بريزيد تا به ميزان نيم سانتيمتر آب روی گندم ها بايستد.
ظرف را در محل مناسب بگذاريد (زمستانها در جای گرم) و آب آن را (برای جلوگيری از بد بو شدن آب) هر روز عوض كنيد.
پس از چند روز، گندم ها نرم شده، شروع به جوانه زدن خواهند كرد.
آب اضافی داخل ظرف را خالی كرده، مجددآ يكی دو بار گندم ها را با آب شست‌وشو دهيد.

سپس دستمال تميزی روی آن انداخته، بگذاريد طول جوانه های سفيد به 3 الی 5 سانتيمتر برسد.
طرز تهيه ی جوانه ی يونجه (جوانه الفا):

ابتدا دستمال تميز و خيس كرده‌ای را در قسمت ته سبد مشبكی پهن نموده، تخم يونجه يا شويد قبلاً پاك و شسته شده را روی دستمال ذكر شده به طور يكنواخت بپاشيد.

بعد پارچه خيس و تميز ديگری را به اندازه دستمال قبلی روی آن بيندازيد و هر روز چند مرتبه به صورت آب پاش روی آن آب بريزيد؛ به طوری كه هميشه مرطوب باشد.

وقتی جوانه ها به اندازه 5/3 سانتيمتر رشد كردند، مي توانيد آنها را مصرف كنيد.

دکتر کرمانی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: