کد خبر: ۱۹۹۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 16
وی با بیان اینکه کمردرد در افراد چاق شایعتر است، افزود: افرادی پرمشغله و کسانی که وسایل سنگین بلند می‌کنند، قد بلند تر از ۱۸۰ دارند، کارگران ساختمان و افرادی که سیگار می‌کشند به دلیل اینکه سیستم ایمنی بدن آنها کاهش می یابد بیشتر در معرض ابتلا به کمردردهای مزمن هستند.

شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص ارتوپد با اشاره به اینکه بیش از ۸۵ درصد مردم یک نوع کمر درد مزمن را تجربه می‌کنند، گفت: کمر دردهای خطرناک باعث ناتوانی و بروز مشکلات عصبی در سیستم اعصاب محیطی فرد می‌شوند.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر ذبیح الله حسن زاده  درباره کمر دردهای خطرناک اظهار کرد: کمر دردها باعث بروز مشکلات فراوانی در زندگی افراد می شود که برای کاهش و رفع آن افراد نیازمند استراحت، مرخصی از کار و پرداخت هزینه‌های زیاد برای درمان هستند.

وی با بیان اینکه کمردرد در افراد چاق شایعتر است، افزود: افرادی پرمشغله و کسانی که وسایل سنگین بلند می‌کنند، قد بلند تر از ۱۸۰ دارند، کارگران ساختمان و افرادی که سیگار می‌کشند به دلیل اینکه سیستم ایمنی بدن آنها کاهش می یابد بیشتر در معرض ابتلا به کمردردهای مزمن هستند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: کمر دردهای خطرناک باعث ناتوانی و بروز مشکلات عصبی در سیستم اعصاب محیطی فرد می شوند بنابراین توجه به درمان به موقع حائز اهمیت است.

این متخصص ارتوپد با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد مردم در طول عمر خود یک نوع کمر درد مزمن را تجربه می‌کنند ادامه داد: کمردردهای مزمن شامل کمردردهایی بوده که دردهای مکانیزمی را ایجاد می‌کنند مثل دیسک ناشی از کار سنگین همچنین عفونت‌ها، تومورهای استخوانی و بیماری‌های التهابی همچون روماتیسم مفصلی نیز باعث بروز کمردردهای مزمن می‌شوند.

وی اضافه کرد: آنچه که بسیار حائز اهمیت محسوب شده بروز کمردرد در اطفال و کودکان است چرا که می‌تواند نشانه یک بیماری بدخیم خونی همچون لوسمی باشد.

حسن زاده با بیان اینکه کمردرد‌هایی که با علائم پیشرونده عصبی همراه‌اند نیز باید مورد بررسی و معاینه پزشک متخصص قرار بگیرند، عنوان کرد: افرادی که همراه با کمردرد دچار بی حسی، گزگز شدن انگشتان، ضعف عضلات نیز می‌شود و به عبارتی پاهای آنها لاغر تر از قبل به نظر می‌رسد نیز باید هرچه سریع‌تر جهت معاینه به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص ارتوپد ادامه داد: برخی از کمردردها تنها در زمان استراحت یا شب‌ها در افراد مشاهده می‌شوند که در این زمینه اگر فرد مشکلش همراه با تب و لرز باشد ممکن است نشانه‌ای از بیماری‌های عفونی باشد که نیاز به پیگیری و مراجعه به پزشک و تشخیص هر چه زودتر آن ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه خود درمانی و استفاده از مسکن‌ها بدون تجویز پزشک برای کمردرد، ممکن است مراحل درمان بیمار را دچار مشکل کند، افزود: کمر دردهای ناشی از پوکی استخوان در زنانی که تحت عمل جراحی تخمدان قرار گرفته یا یائسگی زودرس داشته و به عبارتی کم تحرک بوده و از مکمل‌های غذایی و دارویی محروم مانده‌اند، بیشتر مشاهده می شود.

حسن زاده خاطرنشان کرد: کمر دردهایی که به علت پوکی استخوان به وجود می‌آیند با فشار کمی در ناحیه کمر مواجه هست اما کمر دردهای ناشی از شکستگی مهره ها و انحراف ستون فقرات مشکلات زیادی را برای بیمار به همراه می‌آورند سلامت

دکتر ذبیح الله حسن زاده متخصص ارتوپد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: