کد خبر: ۱۹۹۰۷۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 14
محققان دانشگاه کپنهاک در بررسی‌های خود روی ۱۳۴۶۳ نفر مبتلا به بیماری، سکته و ناهنجاری ضربان قلب، به این نتیجه رسیده‌اند که افراد تنها ، چه مرد و چه زن، به مرگ‌های زودرس دچار شده و از سلامت ذهن و همچنین کیفیت زندگی‌شان به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی کاسته می‌شود.

شفا آنلاین>اجتماعی>بنابه گفته محققان دانشگاه کپنهاک در دانمارک، افراد تنها، دو برابر از هر بیماری دیگری احتمال دارد به مشکلات قلبی<Heart troubles> مبتلا شده و بر اثر این عوارض فوت کنند. نبود حمایت اجتماعی، افراد را به سمت سبک زندگی ناسالم پیش می راند. در واقع این افراد از الگوی زندگی شامل رژیم غذایی نامناسب، بی تحرکی، سیگار کشیدن و افراط در نوشیدنی‌های الکلی و مضر پیروی می‌کنند.


 به گزارش شفا آنلاین:محققان دانشگاه کپنهاک در بررسی‌های خود روی ۱۳۴۶۳ نفر مبتلا به بیماری، سکته و ناهنجاری ضربان قلب، به این نتیجه رسیده‌اند که افراد تنها ، چه مرد و چه زن، به مرگ‌های زودرس دچار شده و از سلامت ذهن و همچنین کیفیت زندگی‌شان به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی کاسته می‌شود.

محققان از این داوطلبان سوال‌هایی از قبیل اینکه، "آیا وقتی به گفتگو نیاز داشته‌اند، توانسته‌اند کسی را برای صحبت کردن بیابند و آیا پیش آمده که احساس تنهایی کنند” پرسیدند و به نتایج فوق دست یافتند.

در آمریکا تقریبا ۴۲.۶ میلون بزرگسال بالاتر از ۴۵ سال وجود دارد که تنها هستند و یک چهارم این جمعیت تنها و دور از خانواده و دوستان زندگی می‌کنند. در بریتانیا هم ۳.۹ میلیون نفر گفته‌اند که مونس اصلی آنها تلویزیون است. تنهایی و نبود تعاملات اجتماعی باعث شده که مردان و زنان امروز دو برابر از گذشته بر اثر بیماری‌های قلبی-عروقی جان خود را از دست بدهند.

همچنین تنهایی خطر ابتلا به اضطراب و افسردگی را تا سه برابر افزایش داده و تا حد معناداری از کیفیت زندگی می‌کاهد. تنها بودن و تنها زندگی کردن به اندازه چاقی برای بدن مضر است و موجب مرگ زودرس می‌شود.

 روبط اجتماعی می‌تواند جلوی مرگ زودهنگام را تا ۵۰ درصد بگیرد. زندگی دنیای مدرن باعث شده که مردم بیش از پیش تنها بمانند. اما با تغییر الگوی زندگی، می‌توان از خطرات مهلک تنهایی گریخت.دیلی میل



 

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: