کد خبر: ۱۹۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 12
اولین نکته ای که می بایست با آن توجه شود ،مساله رعایت بهداشت فردی در پرسنلی که در اغذیه فروشی مشغول به فعالیت هستند
شفاآنلاین>سلامت>متاسفانه شیوه توزیع و فروش مواد غذایی در بسیاری از این ساندویچ و پیتزا فروشی ها بهداشتی انجام نمی شود و مدیریت شهری نسبت به این موارد منتقد است.

به گزارش شفاآنلاین،مهندس سعید جعفری ،کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در مورد موضوع اهمیت رعایت بهداشت در اغذیه فروشی ها گفت:اولین نکته ای که می بایست با آن توجه شود ،مساله رعایت بهداشت فردی در پرسنلی که در اغذیه فروشی مشغول به فعالیت هستند که شامل مواردی چون استفاده از روپوش ،کوتاه بودن مو و ناخن ،استفاده از کلاه بهداشتی و ..از جمله مواردی است که می بایست به آن توجه کافی داشت.وی در ادامه افزود: واحدهای صنفی اغذیه فروشی تحت نظارت اتحادیه مربوطه جواز کسب می کنند و کلیه فعالیت شان تحت نظارت است .به طور کلی می توان گفت مواردی که مرتبط با بهداشت محیط ،بهداشت لوازم کار و ابزار مورد استفاده است ،باید به دقت مورد نظارت قرار بگیرد.

وی همچنین در مورد اهمیت تازگی مواد اولیه استفاده شده گفت: توجه به تازگی مواد اولیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است،توجه به تاریخ تولید و انقضای محصولات می بایست به دقت مورد توجه قرار بگیرد .نکته بعدی در مورد فرآوری محصولات است که می بایست در مرحله فرآوری از بروز آلودگی جلوگیری شود .تمامی موارد ذکر شده در جهت حفظ سلامت مصرف کنندگلن است و چنانچه واحدی از قوانین سرپیچی کند ،طبق ماده 13 قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی اعمال قانون صورت خواهد پذیرفت.رادیو سلامت

برچسب ها: بهداشت ، اغذیه ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: