به منظور پشتیبانی از اقدامات ملی در اجرای این برنامه، سازمان جهانی بهداشت یک کمپین مشاوره فعالیت فیزیکی با عنوان «فعال باشیم: همه کس، همه جا، هرروز» راه اندازی کرده است
شفا آنلاین>سلامت>سازمان جهانی بهداشت یک برنامه عملیاتی جدید موسوم به برنامه عملیات جهانی سازمان جهانی بهداشت در رابطه با فعالیت فیزیکی و سلامتی 2018-2030 را با شعار «افراد فعال تر برای دنیایی سالم تر» اجرا کرد.
به گزارش شفا آنلاین، به منظور پشتیبانی از اقدامات ملی در اجرای این برنامه، سازمان جهانی بهداشت یک کمپین مشاوره فعالیت فیزیکی با عنوان «فعال باشیم: همه کس، همه جا، هرروز» راه اندازی کرده است.
این برنامه عملیاتی راهکارهایی را برای کاهش 15 درصدی انفعال فیزیکی در بین افراد بالغ تا سال 2030 میلادی ارائه می کند. این برنامه سیاست گذاری در 20 حوزه مختلف را پیشنهاد کرده است که هدف از اجرای آن ها ایجاد جوامع فعال تر از طریق بهبود محیط زندگی و فراهم کردن فرصت های بیشتر برای پیاده روی، دوچرخه سواری، ورزش و بازی است.
فعالیت فیزیکی برای حفظ سلامت، ضروری است. اما در دنیای امروز، به دلیل طراحی غلط جوامع و شهرها، این امر به یک چالش جدی تبدیل شده است. بر اساس آمارهای جهانی، 20 درصد از بزرگسالان و 80 درصد از نوجوانان، به میزان کافی فعالیت فیزیکی ندارند.
این درحالی است که فعالیت بدنی مستمر، کلید مقابله با بیماری های غیرمسری از جمله مانند سکته، حمله قلبی، دیابت(Diabetes)، سرطان سینه و سرطان کولون محسوب می شوند.
بیماری های غیرمسری عامل 71 درصد از مرگ و میر شهروندان در سراسر جهان هستند.
عدم فعالیت بدنی در سراسر جهان سالانه موجب تحمیل 54 میلیارد دلار هزینه های سلامتی و درمانی مستقیم و 14 میلیارد دلار خسارت ناشی از کاهش بهره وری به شهروندان می شود.
قرار است در تاریخ 27 سپتامبر سال جاری میلادی رهبران کشورهای جهان در سومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رابطه با بیماری های غیرمسری، گفت وگو مذاکره کنند.