کد خبر: ۱۹۸۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 09
علی قهرمانی رئیس انجمن علمی شنوایی‌ شناسی کشور:سامانه ادیولوژی به همت انجمن راه‌اندازی شده و از این طریق دسترسی به شنوایی ‌شناسان و کلینیک‌های مربوطه نیز راحت‌تر خواهد شد.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس انجمن علمی شنوایی ‌شناسی کشور از راه‌اندازی سامانه ادیولوژی خبر داد و گفت: مردم و خانواده بیماران از طریق این سامانه می توانند در باره دریافت سمعک، کاشت حلزون، مشاوره و غیره اطلاعات لازم را کسب کنند.
به گزارش شفاآنلاین،علی قهرمانی رئیس انجمن علمی شنوایی‌ شناسی کشور در آستانه برگزاری هفدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران افزود: سامانه ادیولوژی به همت انجمن راه‌اندازی شده و از این طریق دسترسی به شنوایی ‌شناسان و کلینیک‌های مربوطه نیز راحت‌تر خواهد شد.

وی اظهار کرد: موضوعاتی همچون مداخله به هنگام و سمعک از جمله محورهای اصلی کنگره شنوایی شناسی بوده و توجه به هر دو این مسائل بسیار حائز اهمیت بوده و نیز پروژه مدیریت اختلال شنوایی نوزادان در کشور در حال انجام است ولی بخش‌هایی از آن نیاز به اصلاح داشته و باید قسمت‌های مهمی را که از اجزاء بازبینی شده در دنیاست، به آن وصل کنیم.

قهرمانی ادامه داد: مسئله سمعک یکی از اساسی‌ترین مسائل در پروژه مذکور بوده و پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد و باید زیرساخت بخش های پیشرفته سمعک و جذب فناوری همچون رِم که در دنیا در برخی از جاها اجباری است و در برخی از کشورها برای سنین پایین استفاده می‌شود، فراهم کنیم.

رئیس انجمن علمی شنوایی‌شناسی کشور اضافه کرد: در صورتی که رِم نباشد تنظیم سمعک دچار اختلال خواهد شد و این مسئله عوارض زیادی را برای بیمار به همراه دارد و در هفدهمین کنگره شنوایی‌شناسی تلاش می‌کنیم موضوع رِم را از نظر علمی بازبینی کنیم و شرکت‌ها داشته‌های خود را در این زمینه ارائه دهند و آشنایی مجموعه‌ها با فناوری‌های رِم شکل گیرد.

به گفته قهرمانی، کسانی که فارغ‌التحصیل می‌شوند پس از دریافت مجوز در حوزه ادیولوژی مسئولیت‌های زیادی بر عهده آنها واگذار می‌شود که این موضوع ضرورت ارائه آموزش‌ها را نشان می‌دهد و ما در راستای این خلاء آموزشی تلاش می‌کنیم با برگزاری کنگره مسائل مهم را به این افراد آموزش دهیم.

وی افزود: سه مدعو خارجی که دو مورد آنها مربوط به مداخله به هنگام است در هفدهمین کنگره شنوایی‌شناسی حضور دارند و بعد از کنگره کارگاه‌های دو تا سه روزه برای شرکت‌کنندگان برگزار می‌کنند.

رئیس انجمن علمی شنوایی‌شناسی کشور با اشاره به اینکه در موضوع مداخله به هنگام در پروژه شنوایی نوزادان مجموعه‌ای از تیم‌ها دخیل هستند، گفت: سال گذشته 6 استان کارگاه و کنگره لازم برای آنها در همین راستا برگزار شد و امسال بعد از کنگره نیز 6 استان دیگر با همکاری سازمان های ذیربط آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند.

قهرمانی در مورد چالش شنوایی، گفت: در موضوع تصمیم گیری مرحله غربالگری و طرح مدیریت شنوایی نوزادان تصمیم‌گیری‌های در حوزه‌های وزارت بهداشت،‌بهزیستی و معاونت‌های مربوطه است ولی متأسفانه فرآیندهای یکدستی در این زمینه وجود ندارد در حالی که بکارگیری نظرات انجمن‌های صنفی و علمی در این زمینه حائز اهمیت بوده و قرار است به زودی تفاهم نامه ای با بهزیستی در این راستا برگزار شود تا خلاء ها برطرف شود.

وی تصریح کرد: بکارگیری نظرات انجمن‌های علمی و صنفی در حوزه‌ شنوایی‌شناسی علاوه بر کاهش هزینه‌ها از تکرار غربال‌ها می‌کاهد که البته این موضوع کار تیمی را می‌طلبد که امیدواریم با برگزاری نشست انجمن‌های علمی مرتبط با موضوع این مشکل برطرف شود.
برچسب ها: سلامت ، سامانه ، ادیولوژی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: