غذای سنتی "برزنگک" یکی از غذاهای لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبرهای غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطانهای روده بزرگ بسیار مفید است
شفا آنلاین>تغذیه>در این مطلب طرز تهیه غذایی سنتی برای پیشگیری از یبوست و سرطانهای روده بزرگ آموزش داده شده است.به گزارش شفا آنلاین، غذای سنتی "برزنگک" یکی از غذاهای لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبرهای غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست(Constipation) و سرطانهای روده بزرگ بسیار مفید است.مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از:پیاز متوسط : 1 عددشکر و سرکه : 2 قاشق غذاخوریلپه و کشمش و گندم حلیم: هر کدام نصف پیمانهگوشت : 120 گرمدنبه : 40 گرمدستور پخت: گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه میدهیم به جوش آید.در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم میکنیم تا مواد خوب پخته شود.این غذا در خوزستان به عنوان صبحانه مصرف میشود.