کد خبر: ۱۹۸۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - 2018June 03
غذای سنتی "برزنگک" یکی از غذاهای لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبرهای غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ بسیار مفید است‌
شفا آنلاین>تغذیه>در این مطلب طرز تهیه غذایی سنتی برای پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ آموزش داده شده است.

به گزارش شفا آنلاین، غذای سنتی "برزنگک" یکی از غذاهای لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبرهای غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست(Constipation) و سرطان‌های روده بزرگ بسیار مفید است‌.

مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از:
پیاز متوسط : 1 عدد
شکر و سرکه : 2 قاشق غذاخوری
لپه و کشمش و گندم حلیم‌: هر کدام نصف پیمانه
گوشت : 120 گرم
دنبه : 40 گرم

دستور پخت: گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به جوش آید‌.

در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم می‌کنیم تا مواد  خوب پخته شود‌.

این غذا در خوزستان به عنوان صبحانه مصرف می‌شود.
برچسب ها: یبوست ، سرطان روده ، کشمش
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: