کد خبر: ۱۹۷۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲:۴۵ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - 2018May 31
پوست انسان، مواد خطرناک را از دود کباب جذب می‌کند. پژوهشگران بر این باورند که نقش پوست انسان درجذب ترکیبات سرطانی در طول کباب کردن نسبت به استنشاق دود آن بیشتر است.
شفا آنلاین>سلامت>دود کباب از طریق پوست جذب می شود و میزان جذب آن از طریق پوست بسیار بالاتر از استنشاق دود است. در ادامه با جزئیات بیشتری به این مسئله می پردازیم.


به گزارش شفا آنلاین: پوست انسان، مواد خطرناک را از دود کباب جذب می‌کند. پژوهشگران بر این باورند که نقش پوست انسان درجذب ترکیبات سرطانی در طول کباب کردن نسبت به استنشاق دود آن بیشتر است.


آن ها همچنین دریافتند که لباس نمی‌تواند به طور کامل از انسان محافظت کند. به گفته محققان کباب کردن، مواد شیمیایی به نام هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای(PAH) را آزاد و منتشرمی‌کند.

این ترکیبات سرطان‌زا باعث ابتلا به بیماری‌های تنفسی وجهش‌های DNA می شوند وبا سرطان‌های ریه، مثانه و پوست مرتبط است. روغن‌های موجود در  دود کباب باعث جذب PAH از طریق پوست می‌شود.


دانشمندان پیش از این دریافته بودند که خوردن غذاهای کبابی و دودی، می‌تواند افراد را در معرض مواد سرطان‌زا قرار دهد، اما نتایج تحقیقات جدید محققان چینی نشان می‌دهد که دود جذب شده از طریق پوست، خطرناک‌ تراز استنشاق دود آن است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: