گام اول:
ابتدا ۳ الی ۴ ورقه ژامبون را خرد کنید.
سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.
فلفل دلمه های رنگی به املت طعم و رنگ خوبی می دهد.
در نهایت مقداری پنیر رنده کنید.
در مرحله بعد به یک عدد فنجان نیاز داریم.
گام دوم:
۲ عدد تخم مرغ داخل فنجان بشکنید.
سپس فلفل دلمه ها را اضافه کنید.
و در آخر ژامبون و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
گام سوم:
در آخر مقداری خامه به مواد اضافه کنید.
مواد را با استفاده از قاشق هم بزنید.
مقدار کمی فلفل و نمک اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
گام چهارم:
فنجان را به مدت ۲ دقیقه و ۴۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید.
سپس از داخل مایکروفر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه کمی سرد شود.