کد خبر: ۱۹۵۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 16
چلو گوشت بسیار مقوی و انرژی‌زا بوده و حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کولین، سلنیوم، سدیم، پتاسیم، فسفر، اسید چرب امگا ۳، قند و فیبر است.
شفاآنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف چلو گوشت را برای مبتلایان به کم‌خونی مفید دانست.

به گزارش شفاآنلاین،چلو گوشت بسیار مقوی و انرژی‌زا بوده و حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کولین، سلنیوم، سدیم، پتاسیم، فسفر، اسید چرب امگا ۳، قند و فیبر است.

برای بررسی خواص چلو گوشت و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم‌ترین خواص چلو گوشت

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص چلو گوشت اظهار کرد: این غذا نقش موثری در تقویت عمومی و سیستم ایمنی بدن، استخوان‌ها، اندام‌ها، بینایی، اعصاب، مغز و حافظه و قوای جنسی دارد.

وی درباره خواص دیگر چلو گوشت بیان کرد: چلو گوشت انرژی بدن را افزایش می‌دهد و تاثیر چشمگیری در بهبود آرتروز و پوکی استخوان دارد؛ این غذا از پوسته پوسته شدن پوست هم جلوگیری می‌کند.

عظمایی با اشاره به نقش چلو گوشت در رفع استرس و افسردگی یادآور شد: این غذا خونساز و برای زنان باردار و شیرده مفید است؛ چلو گوشت دندان‌ها را محکم و به افزایش وزن افراد لاغر کمک شایانی می‌کند همچنین موجب کاهش درد‌های قاعدگی هم می‌شود.


برچسب ها: سلامت ، طب سنتی ، چلوگوشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: