ضرر مصرف سبوس خام بیشتر از منافع آن است بنابراین توصیه می شود که سبوس خام مصرف نشود.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور گفت:
ضرر مصرف سبوس خام بیشتر از منافع آن است بنابراین توصیه می شود که سبوس
خام مصرف نشود.
به گزارش شفاآنلاین،هدایت حسینی در نشست خبری
ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سبوس
حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.وی
تاکید کرد: اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که حاوی
آلاینده هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.
وی اضافه
کرد: امروز در صنایع غذایی و نانوایی ها توصیه به مصرف سبوس می شود چراکه
میزان تحرک و میزان فیبر دریافتی مردم کاهش یافته است و سبوس، جایگزین خوبی
برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.رئیس
انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در ادامه به مکمل ها اشاره
کرد و گفت: سرانه مصرف مکمل ها در کشور افزایش یافته است .
حسینی ،
تغییر سبک زندگی را از جمله علل افزایش مصرف مکمل ها عنوان کرد و افزود: 75
درصد، بار بیماری ها( سال های از دست رفته عمر بر اثر ناتوانی و مرگ)
مربوط به بیماری های غیرواگیر است و مکمل ها می تواند در پیشگیری از بیماری
های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.
ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی از 29 تا 31 خرداد ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی هتل المپیک تهران برگزار می شود.