این دسر نقش موثری در کنترل دیابت دارد همچنین موجب کاهش اسید معده هم میشود بنابراین برای مبتلایان به زخم معده مفید است
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه دسر آلوئهورا حاوی انواع ویتامینهای A، E، C است، از تاثیر این دسر در کنترل دیابت خبر داد.به گزارش شفاآنلاین، دسر آلوئهورا حاوی انواع ویتامینهای A ، E، C ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۶، کلسیم، سلنیوم، اسید فولیک، کولین، منگنز، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، قندهای مونوساکارید (گلوکز و فروکتوز) و پلیساکارید و آنزیمهای آلیاز، الکالینفسفاتاز، آمیلاز، برادیکیناز، کربوکسیپپتیداز، کاتالاز، سلولاز، لیپاز و پراکسیداز است.برای بررسی خواص دسر آلوئهورا و اینکه مصرف(Consumption) این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مطالبی را عنوان نمودند. مهمترین خواص دسر آلوئهوراحیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص دسر آلوئهورا اظهار کرد: این دسر نقش موثری در کنترل دیابت دارد همچنین موجب کاهش اسید معده هم میشود بنابراین برای مبتلایان به زخم معده مفید است.وی درباره خواص دیگر دسر آلوئهورا بیان کرد: این دسر چربی و فشار خون را کاهش میدهد و برای مبتلایان به سنگ کلیه هم مفید است.این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر آلوئهورا تاثیر چشمگیری در بهبود رفلاکس معده (برگشت غذا از معده به مری) دارد؛ این دسر برای افرادی که دچار سرفههای خشک، سوزش سردل و زخم مری هستند هم موثر است.عظمایی تاکید کرد: دسر آلوئهورا نقش موثری در رفع یبوست و بواسیر (هموروئید) و بهبود عملکرد کبد دارد؛ این دسر به علت وجود کلسیم برای تقویت استخوانها هم مفید است.وی با اشاره به تاثیر دسر آلوئهورا در تقویت قوای جنسی و افزایش(Increase) انرژی بدن تصریح کرد: این دسر سبب پاکسازی بدن از سموم به ویژه در معتادان هم میشود.این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دسر آلوئهورا به علت داشتن ویتامینهای A ، E و C خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بدن در برابر انواع بیماریها محافظت میکند.عظمایی یادآور شد: دسر آلوئهورا برای مبتلایان به آسم، افسردگی و افرادی که فعالیت ذهنی انجام میدهند، مفید است؛ زنان باردار و شیرده باید از مصرف این دسر خودداری کنند، زیرا دسر آلوئهورا برای خود و جنینشان ضرر دارد.مواد لازم برای تهیه دسر آلوئهورا (چهار تا پنج نفر)ژل آلوئهورا ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرمعسل چهار قاشق غذاخوریپودر ژله آلوئهورا ۲ بستهآب جوش به مقدار لازمگلاب سه قاشق غذاخوریزعفران به مقدار لازمخلال پسته و بادام و پودر نارگیل به مقدار لازمطرز تهیه دسر آلوئهورا-نخست ژل آلوئهورا را از داخل پوست آن خارج کنید.-ژل را درون مخلوطکن بریزید و عسل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید.-مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل پوره دربیاید.-پودر ژله آلوئهورا را در آب جوش حل کنید و پس از سرد شدن با پوره به خوبی مخلوط کنید.- مواد مخلوطشده را داخل قالب بریزید و روی آنها را با خلال پسته و بادام و پودر نارگیل تزئین کنید.-دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته شود.