کد خبر: ۱۹۵۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 12
مربای شاتوت حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، آنتی اکسیدان، اسید فولیک، کلسیم، پروتئین، پتاسیم، منیزیم، منگنز و قند‌های طبیعی است.
شفاآنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف مربای شاتوت را برای مبتلایان به اختلالات کبدی مانند سیروز کبدی مفید دانست.

به گزارش شفاآنلاین،مربای شاتوت حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، K ،  گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، آنتی اکسیدان، اسید فولیک، کلسیم، پروتئین، پتاسیم، منیزیم، منگنز و قند‌های طبیعی است.

برای بررسی خواص مربای شاتوت و اینکه مصرف این مربای برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم‌ترین خواص مربای شاتوت

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص مربای شاتوت اظهار کرد: این مربا به علت داشتن ویتامین‌های A و C  خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بدن را در برابر انواع بیماری‌ها به ویژه سرطان گوارش محافظت می‌کند.

وی درباره خواص دیگر شاتوت بیان کرد: این مربا نقش مؤثری در درمان کم خونی و جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها دارد؛ مربای شاتوت موجب طراوت و شادابی پوست هم می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به تأثیر مربای شاتوت در بهبود گردش خون افزود: این مربا به علت وجود پتاسیم موجب کنترل فشار خون می‌شود و با تنظیم پمپ سدیم و پتاسیم در بدن ضربان قلب را هم تنظیم می‌کند.

عظمایی تأکید کرد: مربای شاتوت برای درمان انواع عفونت‌های بدن به ویژه عفونت‌های مجاری ادراری مفید است؛ این مربا با افزایش ملانین در ریشه مو باعث طراوت، رشد و برگرداندن رنگ طبیعی به مو می‌شود.

وی تصریح کرد: مربای شاتوت تأثیر بسزایی در بهبود زخم‌های دهانی مانند آفت دهان دارد و برای مبتلایان به دیابت مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مربای شاتوت موجب از بین رفتن چربی کبد می‌شود و برای مبتلایان به اختلالات کبدی مانند سیروز کبدی بسیار مفید است؛ این مربا همچنین نقش مؤثری در پاکسازی کبد از سموم دارد.

عظمایی یادآور شد: مربای شاتوت نقش مؤثری در رفع بی‌اشتهایی، استفراغ، سرگیجه، افت فشار خون و بی‌حالی دارد.
برچسب ها: سلامت ، محقق ، طب سنتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: