کد خبر: ۱۹۵۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018May 12
محققان دانشگاه پزشکی میلر میامی آمریکا با بررسی وضعیت یکهزار و 100 فرد با متوسط سن 71 سال پی بردند ساختار مغز در سالمندانی با علایم شدید افسردگی با سالمندان سالم، متفاوت است
شفا آنلاین>سلامت>گروهی از دانشمندان آمریکایی پی برده اند ابتلای به افسردگی در مراحل شدیدتر می تواند موجب کاهش حافظه به ویژه در سالمندانش شود.

به گزارش شفا آنلاین، محققان دانشگاه پزشکی میلر میامی آمریکا با بررسی وضعیت یکهزار و 100 فرد با متوسط سن 71 سال پی بردند ساختار مغز در سالمندانی با علایم شدید افسردگی(Depression) با سالمندان سالم، متفاوت است.

شرکت کنندگان در این مطالعه سابقه ای از هر نوع بیماری مغزی یا سکته نداشته اند و تحت اسکن مغز، معاینات روانشناختی قرار گرفته و آزمون های مهارت های اندیشیدن را در ابتدای مطالعه پشت سرگذاشتند. حافظه آنها و مهارت های تفکری تقریبا 5 سال بعد دوباره سنجیده شده است.

بر اساس این گزارش در ابتدای مطالعه 22 درصد از مشارکت کنندگان علایم شدیدتری از افسردگی داشتند و در آزمون های دوره ای افسردگی نمره کمتری کسب می کردند؛ این آزمون ها با هدف بررسی توان یادآوری تجربیات و رویدادهای مهم در این افراد انجام شده بود.

همچنین محققان پی بردند حجم مغز افرادی که علایم شدیدتر افسردگی داشتند، کمتر و احتمال ضایعات عروقی در مغز آنها 55 درصد بیشتر بود، همچنین با تشدید علایم افسردگی و تغییرات در مهارت های اندیشیدن و حافظه طی 5 سال در آنها افزایش یافته بود.

افزون بر این ساختار مغز در سالمندانی با علایم شدیدتر افسردگی با سالمندان سالم، متفاوت است.

زکی الحضوری محقق ارشد این مطالعه در این مورد گفت: دست کم 25 درصد از سالمندانی که به علایم شدید افسردگی مبتلا هستند، احتمال کاهش حافظه وجود دارد و از این جهت باید رابطه افسردگی و مشکلات حافظه ای بیشتر بررسی شود.

وی می افزاید: از آنجا که افسردگی به طور معمول قابل درمان است می توان امیدوار بود اختلال های حافظه ای را نیز با درمان بهبود بخشید.
برچسب ها: افسردگی ، سکته ، اسکن مغز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: