پژوهشهای جدید نشان میدهند خوردن روزانه دانه گردو به همراه خوراکهای مختلف سبب جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و نیز سرطان روده میشود.
شفاآنلاین>سلامت>برای جلوگیری از ابتلا به سرطان روده در کنار انجام ورزش، مصرف برخی مواد غذایی بسیار اثربخش است. به گزارش شفاآنلاین،پژوهشهای جدید نشان میدهند خوردن روزانه دانه گردو به همراه خوراکهای مختلف سبب جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و نیز سرطان روده میشود. محققان اثر گذاری گردو بر جلوگیری از ابتلا به سرطان روده را به دلیل ازدیاد باکتریهای خوب روده پس از مصرف این ماده غذایی اعلام کرده اند.پژوهشها همچنین نشان داده است مصرف گردو مانع از تشکیل اسیدهای صفراوی در بدن میشود که ارتباط مستقیمی با ابتلای انسان به سرطان روده بزرگ دارند.گردو همچنین سبب کاهش میزان کلسترول بد خون میشود که در نهایت سبب جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میشود، با وجود بالا بودن میزان کالری در گردو، اما تنها ۸۰ درصد از آن جذب بدن میشود و ۲۰ درصد باقیمانده به وسیله باکتریهای روده مورد استفاده قرار میگیرند.سرطان روده یکی از شایعترین سرطانها در دنیاست که به دلایل مختلفی از جمله کم تحرکی، مصرف غذاهای پرچرب و شیرین، انواع فست فود، اضافه وزن، یبوست مزمن، ورزش نکردن، استعمال مواد دخانی، مصرف الکل و مواردی از این دست رخ میدهد.کارشناسان مفید بودن گردو در جلوگیری از ابتلا به سرطان روده را با آزمایش برروی ۴۸ فرد سالم در رده سنی ۳۰ الی ۶۵ سال که دچار مشکل کلسترول بالای خون، LDL بوده اند و با مصرف منظم آن در عرض تنها ۶ هفته میزان کلسترول خون آنها کاهش یافته است؛ به دست آورده اند.محققان دانشگاه ایلینویز، اعتقاد دارند ترشح اسیدهای صفراوی زمانی که در بدن به میزان زیاد ترشح میشوند یکی از دلایل ابتلا به سرطان روده بزرگ است.باکاهش میزان این اسیدها در روده که سبب آسیب به دستگاه گوارش بدن میشوند، سلامت انسان حفظ میشود، برای بررسی اثربخشی گردو بر سلامت سالمندان نیز دانشمندان برروی ۱۸ فرد سالمند سالم آزمایش انجام داده و آنها روزانه ۴۲ گرم گردو به مدت سه هفته مصرف کرده اند و کارشناسان دریافتند مشکل هایی همچون کلسترول، بالا بودن گلوکز قند خون و التهاب به میزان چشمگیری در آنها کاهش یافته است که همگی در بروز مشکلهای قلبی و گرفتگی عروق کرونر قلب موثر هستند.گردو را میتوان به روشهای مختلفی به همراه وعدههای غذایی مختلف مصرف کرد، به ویژه کارشناسان توصیه میکنند افراد زمانی که غذای پرچرب مصرف میکنند حتماً در کنار آن گردو استفاده کنند، زیرا سبب کاهش جذب چربی مازاد در مواد غذایی و حفظ سلامت قلب میشود.مصرف گردو به همراه صبحانه سبب افزایش انرژی، تمرکز و بهبود حافظه افراد میشود، همچنین به دلیل اسیدهای چربی که درون گردو وجود دارد فرد کمتر دچار گرسنگی و تمایل به مصرف میان وعده میشود.