کد خبر: ۱۹۳۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 2018April 26
روش های درمان سرطان از گذشته با انجام شیمی درمانی، رادیوتراپی و جراحی مطرح بود ولی از سال های قبل تعدادی از دانشمندان تلاش کردند با استفاده از سیستم ایمنی بدن علیه بیماری هایی مثل سرطان بدن را مسلح کنند.
شفاآنلاین>سلامت>دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران از کشورمان به عنوان یکی از کشورهای تولیدکننده آنتی بادی های درمانی نام برد.

به گزارش شفاآنلاین،دکتر مهدی شعبانی، روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری کنگره ایمونولوژی و آلرژی اظهار داشت: روش های درمان سرطان از گذشته با انجام شیمی درمانی، رادیوتراپی و جراحی مطرح بود ولی از سال های قبل تعدادی از دانشمندان تلاش کردند با استفاده از سیستم ایمنی بدن علیه بیماری هایی مثل سرطان بدن را مسلح کنند.

عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: با استفاده از آنتی بادی ها می توان عامل سرطانی را توسط سیستم ایمنی بدن حذف کرد.

وی با عنوان این مطلب که از سال ۱۹۹۸ اولین آنتی بادی انسانی علیه یکی از مارکرهای سرطانی به تاییدیه FDA رسید افزود: از آن به بعد شاهد رشد بالای تولید انواع آنتی بادی های درمانی بوده ایم به طوری که در حال حاضر ۴۲ آنتی بادی درمانی در بازار دارویی دنیا وجود دارد که برای مقابله با سرطان ها و دیگر بیماری ها به کار می رود.

شعبانی ادامه داد: نتایج تحقیقات و تلاش های دانشمندان علم ایمونولوژی منتج به این مساله شد که از آنتی بادی به عنوان یکی از ابزارهای ایمنی بدن می توان استفاده کرد.

وی در ادامه به موضوع سلول درمانی اشاره کرد و افزود: با استفاده از سلول های خود بیمار که از بدن او جدا شده و با انجام روش مهندسی ژنتیک این سلول ها دستکاری  می شود که بتوانند زمانی که به بدن منتقل می گردد امکان مقابله با سلول های سرطانی فراهم شود.

وی گفت: تاکنون دو مورد از داروهای مربوط به سلول درمانی (سل تراپی) به تاییدیه FDA رسیده و امروز در اختیار تعدادی از بیماران لوسمی خونی قرار دارد که امیدواریم در آینده روش های درمانی در سایر بیماری های لوسمی و تومورهای جامد قابل استفاده باشد.

دبیر اجرایی کنگره ایمونولوژی و آلرژی ایران به جایگاه ایران در ایمونوتراپی با واسطه سلول (سل تراپی) اشاره کرد و افزود: در حال حاضر متخصصان ایرانی در کلینیک ها از آنتی بادی درمانی استفاده می کنند و این توانایی به وجود آمده است که به تکنولوژی تولید آنتی بادی در کشور دست پیدا کنیم به طوری که می توان از ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان آنتی بادی های درمانی نام برد که در عین حال انتقال دهنده این تکنولوژی به کشورهای دیگر است.

شعبانیس افزود: ایمونوتراپی با واسطه سلول ها علیه سرطان ها در حال حاضر توسط متخصصین دانشگاهی و مراکز تحقیقات در کشور در حال انجام است و امیدواریم با بومی سازی این تکنولوژی و انجام روش های درمانی بتوانیم به کمک بیماران سرطانی بیاییم.

برچسب ها: سلامت ، سرطان ، ایمونولوژی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: