شفاآنلاین>سلامت>رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ضرورت توسعه بیمارستان شهدای تجریش گفت: رشد بیمارستان در گرو راهاندازی بیمارستان مدرن ۷۰۰ تختخوابی است که در صورت تخصیص منابع تا یک سال آینده افتتاح خواهد شد.
به گزارش شفاآنلاین،دکتر آقاجانی در مراسم افتتاح بخشهای اورژانس، ارتوپدی و واحد مراقبتهای روزانه (Day care) مرکز پزشکی شهدای تجریش، با بیان اینکه بیمارستان شهدای تجریش در سال ۱۳۳۰ افتتاح شده است عنوان کرد: اولین بخشهای این بیمارستان به ۷۰ سال پیش بازمیگردد و از مهمترین بیمارستانهای تهران در شمال و شمال شرق تهران است.
به گفته وی، این بیمارستان مرکز اصلی پذیرش بیمارستان اورژانسی و مرکز جراحی این منطقه است.
وی با اشاره بخشهای تخصصی و فوق تخصصی این بیمارستان اظهار کرد: ۱۰۰عضو بالینی، ۲۵۰ دستیاری تخصصی، هفت مرکز تحقیقات علوم بالینی و سایر بخشها، حوزههای مختلف این بیمارستان را پوشش و تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه در این مرکز چند بخش فوق تخصصی ویژه از جمله جراحی عروق، سرطان، اعصاب و ... به بیماران خدمات ارائه میدهند، گفت: بسیاری از بیماران صعب العلاج برای دریافت درمانهای پیشرفته به این مرکز مراجعه میکنند.
آقاجانی با بیان اینکه بیمارستان شهدای تجریش مرکز اصلی تروما است، عنوان کرد: افتتاح بخشهای اروتوپدی، بخش ویژه اورژانس و سایر بخشها در این بیمارستان نقش بهبود دهنده و کمک کننده زیادی به بیماران حوادث از نقاط مختلف کشور خواهند داشت.
وی ابراز امیدواری کرد که با گسترش بستر این خدمات، شاهد خدمات رسانی بهتری در کشور باشیم و ادامه داد: رشد بیمارستان در گرو راهاندازی بیمارستان مدرن ۷۰۰ تختخوابی است که در صورت تخصیص منابع تا یک سال آینده افتتاح خواهد شد.
همچنین دکتر محسنی - رییس بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به تردد بسیار بیماران در این بیمارستان عنوان کرد: پیش از این تا چند ماه گذشته ارائه خدمات در حوادث تهران در این بیمارستان بسیار پایین بود؛ چرا که هیچ ظرفیت اضافه در این بیمارستان برای بیماران حوادث وجود نداشت. بنابر این بابرگزاری چندین جلسه شناسایی فرایند و با استفاده از روشهای مدیریتی جدید توانستیم در فضای فیزیکی، نیروهای انسانی و ... تغییرات مثبتی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده در اورژانس این بیمارستان گفت: این بخش به سه بخش تقسیم شده که فرایندههای ورود و خروج بیمار را با فرایندهای بهینه و کاربردی اجرا میکند؛ به گونهای که بیماران باید در طی شش ساعت از اورژانس خارج شود.
وی افزود: با این تغییرات در حال حاضر در پیک کاری فوریتها ۵۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت ارائه خدمت به بیماران حوادث را خالی کردهایم. البته برای بهبود فرایندها به بیمارستان جدیدی نیاز داریم که در حال احداث است.
محسنی با اشاره به ضرورت نیاز به بخش ارتوپدی در بیمارستان به دلیل درخواستهای مردم اظهار کرد: دراین راستا بخش اورتوپدی در این بیمارستان با حضور سه متخصص ایجاد شده است.