با اومدن بهار ذرت های شیرین، آبدار، نرم و تازه هم به بازار میان که بهتون پیشنهاد میکنیم اصلا از خریدنشون و نوش جون کردنشون غافل نشین که طعمشون محشره.
شفا آنلاین: با اومدن بهار ذرت های شیرین، آبدار، نرم و تازه هم به بازار میان که بهتون پیشنهاد میکنیم اصلا از خریدنشون و نوش جون کردنشون غافل نشین که طعمشون محشره.
در این مطلب براتون طرز تهیه یه ذرت آب پز با یه سس فوق العاده لذیذ رو میذارم که میتونه حکم یه عصرونه بهاری خوشمزه یا یه شام سبک و سریع رو داشته باشه …. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم :
۲ عدد ذرت
۳ قاشق غذاخوری پر خامه
۲۰ گرم کره
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱ الی دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
۱ الی ۲ قاشق جعفری خورد شده
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره ای
مراحل تهیه :
ابتدا باید پوست ذرت هامون رو کنده و تمیزشون کنیم و بعد سر و تهشون رو هم با چاقو ببریم.
حالا داخل قابلمه به مقدار کافی آب میریزیم و اجازه میدیم تا جوش بیاد و بعد ذرت هارو داخل آب جوش میذاریم.
حدود ۱۰ لی ۱۵ دقیقه بعد ذرت ها میپزن.
تا ذرت در حال پختنه سس رو تهیه میکنیم به این صورت که کره رو داخل یه قابلمه کوچیک میریزیم و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب بشه. همین که کره آب شد خامه رو اضافه میکنیم.
در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشبم و خامه و کره رو با هم مخلوط کنیم همین که با هم مخلوط شدن شعله رو خاموش کنیم اصلا احتیاجی به داغ شدن یا جوشیدن خامه نیست. حالا فلفل، پاپریکا، نمک و سیر رو اضافه میکنیم.
موادو با هم مخلوط کرده و بعد ابتدا یک قاشق آبلیمو ریخته و ترشی سس رو تست میکنیم و در صورتی که دوست داشتیم یک قاشق دیگه هم میریزیم. حتما از لیمو ترش تازه استفاده کنین.
در نهایت جعفری خورد شده رو هم اضافه میکنیم.
حالا سس ما حاضره.
حالا ذرت های پخته رو هم از آب درمیاریم و همراه سس خوشمزه مون سروشون میکنیم نوش جان.