شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.
شفا آنلاین:
شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.مواد لازم:
گوجه سبز ۱ کیلوگرم
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ترخون ۳ شاخه
ادویه ترشی ۲ قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
فلفل قرمز تند ۳ عدد
ترشی گوجه سبز
طرز تهیه:
ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود.
ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد.
روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف كنید.
سایر نکات:
در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید.
میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.