مادران بارداری به بیمارستانی که من در آن کار میکنم مراجعه میکنند که مجوز انجام سقط درمانی از پزشکی قانونی گرفتهاند. آیا من قانوناً باید این سقط را انجام بدهم
شفاآنلاین>سلامت> یک متخصص نوشت :من متخصص زنان هستم.از قوانین مربوط به سقط جنین و نحوه اخذ مجوز سقط جنین به صورت قانونی، اطلاع کامل دارم. اما شخصاً حاضر به انجام سقط جنین حتی با مجوز قانونی نیستم.به گزارش شفاآنلاین،وی درادامه آورده است:" مادران بارداری به بیمارستانی که من در آن کار میکنم مراجعه میکنند که مجوز انجام سقط درمانی از پزشکی قانونی گرفتهاند. آیا من قانوناً باید این سقط را انجام بدهم؟
آیا تکلیف قانونی به انجام این سقط بر عهده من است؟پاسخوظیفه ما کمک به بیماران در جهت بهبودی و حفظ جان ایشان است. گاه این امر با انجام سقط جنین به منظور حفظ جان مادر حاصل میگردد.
مسلماً سازمان پزشکی قانونی بعد از بررسیهای بسیار دقیق و موشکافانه برای هر مورد، مجوز ختم بارداری (Pregnancy)صادر میکند. لذا قطعاً میتوان چنین اظهار نظر کرد وقتی مجوز سقط جنین برای مادری از جانب سازمان پزشکی قانونی صادر گردید، حتماً انجام سقط برای چنین موردی مفید و لازم است.در آیین نامه اجرایی سقط درمانی به این موضوع اشاره شده است: مادری که مجوز سقط درمانی گرفت، میتواند به مراکز درمانی مراجعه و اقدام به سقط نماید.اما این قانون پزشکان را موظف به انجام سقط ننموده است؛ بلکه به آنها مجوز سقط داده است. بنابراین اگر شما به عنوان متخصص زنان حاضر به انجام چنین سقط قانونی نباشید، میتوانید از انجام آن خودداری کنید!
اما اگر متخصص(Expert) زنان دیگری در محل خدمت شما نباشد و این بارداری به سقط جنین نیانجامد و ادامه بارداری منجر به مرگ مادر و یا تولد جنین ناقصی شود و یا منجر به ایجاد ضرری گردد، مسلماً چنین امری قابل شکایت از جانب بیمار یا همراهان وی خواهد بود و این امر منجر به محکومیت شما خواهد گردید.