میتوانید برای امتحان فسنجان را یک بار با گردوی تازه درست کنید و بار دیگر با گردویی که مانده است. روغن، گردو و کره نباید در معرض اکسیژن و تابش نور مستقیم خورشید قرار داشته باشند
شفاآنلاین>سلامت> روغنی که در غذایتان استفاده میکنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمیدهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آنها خارج شود.به گزارش شفاآنلاین، میتوانید برای امتحان فسنجان را یک بار با گردوی تازه درست کنید و بار دیگر با گردویی که مانده است. روغن(Oil)، گردو و کره نباید در معرض اکسیژن و تابش نور مستقیم خورشید قرار داشته باشند.کره و گردو را در فریزر نگهداری کنید و روغن گردو را در یخچال بگذارید. روغن نباتی را میتوانید در کابینت نگهداری(Maintenance) کنید.