کد خبر: ۱۹۰۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴:۵۹ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - 2018April 02
پرخوری عصبی ۲ نوع است،‌ در نوعی از آن افراد در حجم بالا غدا خورده و در بسیاری موارد غذاهای ناسالم مصرف می‌کنند و بعد آن را به عمد بالا می‌آورند.

شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: پرخوری عصبی ریشه در مشکلات روانی دارد و در کنار درمان‌های روانی کار اصلاح عادات غذایی صورت می‌گیرد.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر تیرنگ رضا نیستانی  درباره بیماری پرخوری عصبی <Nervous overeating>گفت: پرخوری عصبی ۲ نوع است،‌ در نوعی از  آن افراد در حجم بالا غدا خورده و در بسیاری موارد غذاهای ناسالم مصرف می‌کنند و بعد آن را به عمد بالا می‌آورند.

وی ادامه داد: در نوع دیگر افراد علت چاق شدن خود را غذا خوردن زیاد به دلیل تنش‌های زندگی خود می‌دانند.

این استاد انستیتو تحقیقات تغذیه کشور  اظهار کرد: وجه مشترک هر دو نوع پرخور عصبی اظهار کرد: در هر دو حالت ریشه مشکل روانی است، به این معنا که پرخوری عصبی نوع اول جزو بیماری‌های روانپزشکی است که تبعات آن به صورت مشکلات تغذیه‌ای بروز می‌کند.

وی عنوان کرد: این افراد ابتدا نیاز به درمان‌های دارویی و روانشناختی دارند و بعد نیاز به درمان تغذیه‌ای دارند.

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی با اشاره به افرادی که پرخوری ناشی از تنش عصبی دارند، بیان کرد: اگر این افراد نمی‌توانند شرایط خود را کنترل کنند برای درمان نیاز به درمان‌های روانشناسی داشته و پس از کنترل تنش متخصص تغذیه می‌تواند اقدام به تغییر الگوی غذایی وی کند.

وی با بیان اینکه برای درمان پرخوری عصبی ابتدا باید ببینیم الگوی تغذیه فرد چقدر با جاده سلامت فاصله داشته و چگونه می‌توانیم الگوی غذایی وی را به الگوی سالم تغییر دهیم، افزود: تغییر همه عادات دشوار است و تغییر عادات غذایی دشوارتر است،‌ لذا ناگهانی نمی‌توان این الگو را تغییر دهیم و باید این کار به صورت تدریجی و طی زمان صورت گیرد به‌نحوی که عادت غذایی بیمار اصلاح شده و حتی از آن لذت ببرد.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: