یک کارشناس تغذیه معتقد است، شیرینی با افزایش قند خون موجب ایجاد سیری کاذب شده و همین امر اشتهای کودکان را برای صرف وعدههای اصلی غذا کاهش داده و موجب سوءتغذیه آنها میشود.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>رشناس تغذیه معتقد است، شیرینی با افزایش قند خون موجب ایجاد سیری کاذب شده و همین امر اشتهای کودکان را برای صرف وعدههای اصلی غذا کاهش داده و موجب سوءتغذیه آنها میشود.
به گزارش شفا آنلاین:فرید اردیخانی با اشاره به افزایش مصرف انواع شیرینی جات در دید و بازدیدهای نوروزی گفت: توصیه ما عدم مصرف شیرینیجات است، اما در دید و بازدیدهای نوروزی با توجه به فرهنگ موجود این کار شدنی نیست، بنابراین توصیه می شود افراد در میهمانیها حداقل یک یا دو شیرینی در ابعاد کوچک استفاده کنند.
وی تصریح کرد: بهتر است شیرینی مصرف شده از نوع نخودی باشد که با توجه به ابعاد کوچک و عدم استفاده از خامه در آن و نیز چربی کمتر می تواند به نسبت مابقی انواع شیرینی ها مضرات کمتری داشته باشد.
وی افزود: شیرینیهای خامه ای حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند و به شدت بر قلب و عروق تاثیرات منفی دارند و توصیه می شود تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینیها خودداری شود.
این کارشناس تغذیه در خصوص زمان مصرف شیرینی نیز میان وعدهها را مناسب ترین زمان مصرف این ماده خوراکی عنوان کرد و افزود: مصرف شیرینی باید به حدی باشد که موجب بی اشتهایی و مانع صرف وعده اصلی غذا نشود.
اردیخانی با بیان اینکه مصرف بیش از حد شیرینی در کودکان موجب سوء تغذیه میشود، گفت: شیرینی با افزایش قند خون موجب ایجاد سیری کاذب شده و همین امر اشتهای کودکان را برای صرف وعدههای اصلی غذا کاهش داده و موجب سوءتغذیه آنها میشود.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در همین راستا باید تا حد امکان شیرینی از دسترس کودکان دور نگه داشته شده و یا حداقل در میان وعده و با فاصله مناسب از وعده های اصلی غذا به کودکان داده شود.
وی با بیان اینکه در پذیرایی های نوروزی ابتدا شیرینی همراه چای یا نوشیدنی صرف می شود، گفت: توصیه این است که شیرینی در پایان پذیراییها استفاده شود، به نحوی که ابتدا با میوه از میهمانان پذیرایی کرده سپس آجیل آورده شود و در انتها با شیرینی پذیرایی شود، زیرا در اینصورت میزان مصرف شیرینی به تناسب کمتر می شود.ایسنا