کد خبر: ۱۸۸۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - 2018March 12
با این پیتزا رنگین کمانی از مزه ها را نوش جان کنید.

شفا آنلاین: با این پیتزا رنگین کمانی از مزه ها را نوش جان کنید.

مواد لازم خمیر:

    گل کلم: 2 پیمانه
    تخم مرغ: یک عدد
    نمک: یک قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودرشده): یک دوم قاشق چای خوری
    آرد: یک پیمانه

مواد لازم رویه:

    روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
    پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
    سیر (ریز خردشده): یک حبه
    گوجه فرنگی (پوره شده): یک چهارم پیمانه
    نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
    پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
    برگ ریحان: یک عدد
    ارگانوی خشک: یک دوم قاشق چای خوری
    پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک و یک دوم پیمانه
    فلفل دلمه ای رنگی (باریک خردشده) یک پیمانه
    زیتون (خردشده): یک چهارم پیمانه
    قارچ (خردشده): یک چهارم پیمانه
    پیاز قرمز (حلقه شده): به مقدار لازم
    ذرت (پخته): به مقدار لازم

پیتزای سبزیجات

طرز تهیه:

    ابتدا برای تهیه خمیر، گل کلم را پخته و سپس در غذاساز ریز خرد کنید.
    تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
    خمیر به دست آمده را ورز دهید و سپس روی سطح کار به شکل دایره پهن کنید.
    خمیر را به داخل قالب پیتزا انتقال داده و لبه های اضافی آن را برش دهید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.
    یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
    پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
    گوجه فرنگی پخته، پوست کنده و ریز خردشده، گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه بپزید.
    نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، برگ ریحان و ارگانوی خشک را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
    این مخلوط را روی خمیر پیتزای پخته شده بریزید و پنیر ماتزرلای رنده شده روی مواد بپاشید.
    فلفل دلمه ای ها، زیتون، قارچ، پیاز حلقه شده و ذرت پخته را روی مواد بچینید.
    یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را روی پیتزا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.ماهنامه سفره ایرانی:


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: