کد خبر: ۱۸۵۲۴۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 15
کرفس به‌دلیل برخورداری از ویتامین K به روند انعقاد خون در زمان جراحات کمک می‌کند. یک پیمانه کرفس حاوی حدود 30 درصد از مقدار توصیه‌شده این ویتامین در روز است
شفاآنلاین>سلامت> کرفس گیاهی است که بویژه در رژیم‌های لاغری کاربرد دارد. 95 درصد کرفس از آب تشکیل شده است و هر صد گرم آن فقط حدود 16 کالری دارد.

به گزارش شفاآنلاین، در ادامه با ما همراه باشید تا با مختصری از خواص این سبزی پرخاصیت بیشتر آشنا شوید.

1ـ کمک به انعقاد خون

کرفس به‌دلیل برخورداری از ویتامین K به روند انعقاد خون در زمان جراحات کمک می‌کند. یک پیمانه کرفس حاوی حدود 30 درصد از مقدار توصیه‌شده این ویتامین در روز است.

2ـ‌ حفظ سلامت قلبی و عروقی

مصرف کرفس موجب حفظ سلامت قلبی و عروقی می‌شود. اما چگونه؟ کرفس به‌دلیل برخورداری از پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک می‌کند. این گیاه همچنین در کاهش کلسترول خون مؤثر است. فیبر موجود در کرفس موجب پاکسازی کلسترول از روده‌ها و درنتیجه مانع ورود کلسترول به جریان خون می‌شود.

3ـ ضدالتهابی بودن

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کرفس موجب کاهش(Decrease) التهاب می‌شود و بویژه در کاهش التهابات ناشی از آرتروز مؤثر است. این سبزی همچنین سرشار از فلاونوئیدهایی است که به تقویت مفاصل و بافت‌های پیوندی کمک می‌کنند.

4ـ‌ بهبود دستگاه گوارش

قرن‌هاست از کرفس در درمان سوزش معده یا ترش‌کردگی استفاده می‌شود. اما تأثیر کرفس روی دستگاه گوارش خیلی بیشتر از اینهاست. این سبزی به‌دلیل فیبر بالا از یبوست جلوگیری می‌کند و نیز موجب تحریک ترشح بزاق و شیره معده می‌شود و از این‌رو به بهبود فرآیند هضم در کسانی که گوارش‌شان آهسته یا ضعیف است، منجر می‌شود. بعلاوه، کرفس در تقویت پوشش معده و جلوگیری از تشکیل زخم معده مؤثر است.

5ـ‌ کمک به دفع سموم

کرفس موجب دفع مواد زائد از بدن می‌شود و بویژه در درمان(Treatment) سنگ‌ کلیه کاربرد دارد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: