کد خبر: ۱۸۵۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 13
در حال حاضر سیستم‌های متداول دارو رسانی با استفاده از نانو مواد، از پلیمرهایی بهره می‌گیرند که پس از اتمام فرآیند دارورسانی، همچنان در بدن باقی می‌مانند.
شفاآنلاین>سلامت>محققان دانشگاه نورث وسترن مکانیزمی را طراحی کردند که امکان دارورسانی مستمر با استفاده از نانومواد خودسامان (self-assembled) را فراهم می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین،در حال حاضر سیستم‌های متداول دارو رسانی با استفاده از نانو مواد، از پلیمرهایی بهره می‌گیرند که پس از اتمام فرآیند دارورسانی، همچنان در بدن باقی می‌مانند.

اما محققان نوعی نانوماده رشته‌ای ساختند که پس از تزریق به بدن بیمار به سرعت ساختاری شبیه به ژل ایجاد می‌کنند و به مدت چندین ماه به‌طور مستمر ذرات حاوی دارو را در بدن آزاد می‌کنند. در این مکانیزم ساختار ژل به نانوذرات حامل دارو تبدیل می‌شود و پس از تحویل تمام دارو در بدن، هیچ ماده‌ اضافی در بدن باقی نمی‌ماند.

محققان برای بررسی صحت عملکرد این مکانیز از مدل‌های حیوانی استفاده کردند و توانستند داروهای موردنظر را در یک بازه یک ماهه به صورت کاملا کنترل شده به بافت‌های موردنظر برسانند.

اکنون محققان در تلاشند تا این سیستم را بر اساس بیماری‌های مختلف تغییر دهند و مناسب‌ترین مکانیزم را برای دارورسانی در هر بیماری ایجاد کنند. این شیوه جدید برای شیمی‌درمانی، هورمون‌درمانی و تحویل داروهای ترمیم کننده زخم‌ها کاربرد دارد.
برچسب ها: سلامت ، نانومواد ، تزریق
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: