آرتریت بیماری شایعی است که باعث درد و التهاب مفاصل میشود که میتوانید با مصرف برخی مواد غذایی این درد را کاهش دهید.
شفاآنلاین>سلامت>آرتریت بیماری شایعی است که باعث درد و التهاب مفاصل میشود که میتوانید با مصرف برخی مواد غذایی این درد را کاهش دهید. به گزارش شفاآنلاین،آرتریت بیماری شایعی است که باعث درد و التهاب مفاصل میشود؛ از علائم آرتریت میتوان به درد و سفتی مفاصل که با گذشت زمان بدتر میشوند، اشاره کرد.برخی مطالعات نشان میدهند، مصرف برخی از مواد غذایی میتوانند به بهبود علائم این عارضه کمک شایانی کنند. در این مطلب طرز تهیه غذایی مفید برای آرتریت را بیان میکنیم.مصرف این غذای خوشمزه تاثیر چشمگیری در تسکین درد مبتلایان به آرتریت دارد.مواد لازم برای تهیه خوراک سیب، تره فرنگی و سیبزمینی سیب زمینی ۱.۵ کیلوترهفرنگی خرد شده ۳ بوتهروغن زیتون ۴ قاشق غذاخوریپیاز خرد شده ۳ عددکرفس خرد شده یک بوته کوچکسیب زرد بزرگ ۲ عددآرد یا نشاسته سیب زمینی ۵۰ گرمشیر پاستوریزه ۲ لیوان سرخالیمغز تخم کدوتنبل آسیاب شده ۷۵ گرمکنجد یک قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه خوراک سیب، ترهفرنگی و سیبزمینی - فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.-سیب زمینیها را به تکههای نازک ببرید، همچنین میتوانید سیب زمینیها را بپزید و پس از اینکه به طور کامل خنک شدند آنها را خرد کنید.-سیب زمینیها را همراه با تره فرنگی بخارپز کنید.-ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون کمی چرب کنید. نصف سیب زمینیها را در آن بچینید و ترهفرنگیها را به صورت یک لایه روی آن بریزید.-پوست سیبها را بکنید و آنها را به صورت مکعبی شکل خرد کنید.- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید؛ پیازها، کرفس و سیبها را به آن اضافه کنید و آنها را خوب تفت دهید همچنین میتوانید نشاسته سیب زمینی را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.-شیر را به مواد اضافه کنید و آن را حرارت دهید تا سس غلیظی به دست آید.-سس را روی سیب زمینی و تره فرنگیها بریزید سپس با باقی مانده تکههای سیب زمینی روی آن را بپوشانید.-روغن زیتون را روی سیب زمینیها بریزید سپس نمک، فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر تخم کدوتنبل و کنجد را به سیبزمینیها اضافه کنید.-مدت پخت غذا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است؛ زمانیکه سیب زمینیهای روی غذا قهوهای شدند، غذا آماده مصرف است. دلایل مناسب بودن خوراک سیب، ترهفرنگی و سیبزمینی برای مبتلایان به آرتریتاسیدهای چرب اُمگا ۳ که در ماهی و دانههای خوراکی مانند بذر کتان، گندم و لوبیای سویا وجود دارند، موجب کاهش التهاب مفاصل میشوند. اسیدهای چرب تک غیر اشباع (MUFAs) هم مانند اسیدهای چرب اُمگا ۳ عمل میکنند که در بیشتر سبزیجات و روغن زیتون یافت میشوند.در تهیه این غذا از دانههای خوراکی مانند کنجد، تخم کدوتنبل و انواع سبزیجات مانند سیب زمینی، ترهفرنگی، پیاز و کرفس استفاده شده است که همگی نقش موثری در کاهش درد آرتریت دارند.