کد خبر: ۱۸۴۱۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 05
فرهنگ های بسیاری در سرتاسر جهان از ادویه ها و سس های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. تمام فواید و اثرات مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنهاست.
شفا آنلاین>سلامت>در این مطلب به فواید و اثرات مصرف مداوم غذاهای تند اشاره می کنیم.

به گزارش شفاآنلاین، فرهنگ های بسیاری در سرتاسر جهان از ادویه ها و سس های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. تمام فواید و اثرات مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنهاست.

کپسایسین ماده ای بی بو و بی مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشار خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است،

در اینجا به بررسی برخی از خواص مواد غذایی تند پرداخته شده که شاید تابه حال از آن‌ها اطلاعی نداشته‌ اید.

کاهش وزن: کپسایسین موجود در فلفل عملکرد متابولیسم را سرعت بخشیده و به بدن کمک می‌ کند تا کالری ‌ها را سریع ‌تر بسوزاند. این ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان قلب ایفا می ‌کند. علاوه برآن، تحقیقات نشان داده افرادی که غذاهای تند می‌ خورند معمولا مقدار کمتری غذا می ‌خورند و مقدار وزنشان را بیشتر تحت کنترل دارند.

افزایش سلامت قلب: غذاهای تند به خاطر این که می ‌توانند از لخته شدن خون در رگ‌ ها پیشگیری کنند برای قلب مفیدند. علاوه بر آن ترکیب کپسایسین در برابر التهاب (یکی از عوامل خطرساز برای حملات قلبی شناخته شده) موثر است.

بهبود گردش خون: غذاهای تند سرعت گردش خون را افزایش داده و فشارخون را کاهش می ‌دهند. فلفل ‌های چیلی از آن جا که حاوی ویتامین آ و ث هستند باعث تقویت دیواره رگ‌ های خونی نیز می‌ شوند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان: مصرف منظم غذاهای تند، احتمال خطر ابتلا به سرطان را کاهش می ‌دهد. ترکیب کپسایسین رشد سلول‌ های سرطانی را کند کرده و در بسیاری موارد، بدون آسیب رساندن به سلول ‌های سالم اطراف، باعث از بین رفتن سلول ‌های سرطانی می‌ شود.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش: غذاهای تند با افزایش جریان خون در معده و نیز افزایش لایه موکوس باعث تقویت سیستم گوارشی می ‌شوند. همچنین کپسایسین در نابودی باکتری اچ پیلوری ( نوعی باکتری که باعث زخم معده می‌ شود) موثر است.

پیشگیری از آنفلوآنزا: کپسایسین با افزایش تعریق بدن، نشانه‌ های آزاردهنده آنفلوآنزا را از بین می ‌برد. غذاهای تند، گرفتگی بینی را رفع کرده و سینوزیت و دیگر علائم آنفلوآنزا را کاهش می‌ دهند.

بهبود کیفیت خواب: محققان استرالیایی طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند، افرادی که به طور منظم غذاهای تند مصرف می ‌کنند، راحت‌تر به خواب رفته و زودتر و سرحال ‌تر، از خواب بیدار می‌ شوند.

کاهش استرس و افسردگی: فلفل‌ های قرمز، سطح هورمون اندورفین و سرتونین را افزایش داده و باعث حذف درد می‌ شوند و به این ترتیب فرد احساس راحتی می ‌کند. این هورمون‌ ها ضد استرس و افسردگی هستند.

بهبود تنفس: غذاهای تند، مانند یک اکسپکتورانت عمل کرده و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به آسم، برونشیت‌ های مزمن، سینوزیت و دیگر بیماری ‌های تنفسی هستند توصیه می ‌شود.


برچسب ها: سلامت ، غذای تند ، فرهنگ
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: