مطالعه انجام شده روی موشها نشان داد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا آفتابگردان تغییراتی را در کبد ایجاد میکند که این عضو از بدن را مستعد ابتلا به بیماری کبد چرب مینماید
شفا آنلاین>تغذیه>نتایج یک تحقیق نشان میدهد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتابگردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش میدهد.به گزارش شفا آنلاین، روغن ماهی خواص بسیاری برای سلامتی دارد اما نتایج یک تحقیق در اسپانیا حاکی از آن است که مصرف بلندمدت این روغن و روغن آفتابگردان میتواند خطر ابتلا به استئاتوهپاتیت غیرالکلی (NASH) را در دوران بعدی زندگی بیشتر کند.استئاتوهپاتیت غیر الکلی نوع وخیمتر از بیماری کبد چرب غیرالکلی است.مطالعه انجام شده روی موشها نشان داد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا آفتابگردان تغییراتی را در کبد ایجاد میکند که این عضو از بدن را مستعد ابتلا به بیماری کبد چرب(Fatty Liver) مینماید.از جمله فاکتورهای کلیدی خطرزا در بروز این نوع از بیماری کبد چرب غیر الکلی میتوان به اضافه وزن، چاقی، فشارخون بالا، کلسترول(Cholesterol) بالا و دیابت نوع دو اشاره کرد که تمامی آنها به شدت تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.متخصصان اسپانیایی اظهار داشتند: ارتباط بین رژیم غذایی و استئاتوهپاتیت غیرالکلی نشان میدهد که نوع روغن مصرفی میتواند نقش حائز اهمیتی در بروز مشکلات بعدی در زندگی داشته باشد.محققان با مطالعه روی موشهای آزمایشگاهی مشاهده کردند: روغن ماهی و آفتابگردان تاثیر منفی بر سلامت کبد این موشها دارد.