سالاد مرغ و آووکادو را می توانید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به خاطر چربی نسبتا بالای آووکادو مصرف آن به کسانی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، توصیه نمی شود
شفاآنلاین>تغذیه> در این مطلب طرز تهیه سالاد مرغ و آووکادو را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش شفاآنلاین، سالاد مرغ و آووکادو را می توانید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به خاطر چربی نسبتا بالای آووکادو مصرف آن به کسانی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، توصیه نمی شود.مواد مورد نیاز:-سینه مرغ (بدون استخوان): 2 عدد (600 گرم)-ژامبون گوشت (در صورت تمایل): 3 ورقه-کاهو (خردشده): 3 پیمانه-ریحان: یک دوم پیمانه-گوجه گیلاسی (از وسط دو نیم شده): یک دوم پیمانه-پیاز قرمز (نگینی خردشده): 3 ق س-آووکادو (اسلایس شده): 1 عدد-رزماری تازه: 1 ق س-نمک: یک دوم ق چ-آب لیموترش: 1 ق سطرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادومواد مورد نیاز سس:-سس خردل: 1 ق چ-روغن زیتون: 4 ق س-سرکه سیب: 2 ق س-رزماری (خردشده): یک دوم ق س-نمک: یک چهارم ق چروش پخت:1. ژامبون را نگینی خرد کرده و داخل سینی فر قرار دهید. بعد آن را در طبق وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 7 دقیقه قرار دهید تا ترد شود. سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.2. رزماری، نمک (Salt)و آب لیمو ترش را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و سینه مرغ را درون آن قرار دهید. بعد روی آن را با روکش نایلونی بپوشانید و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.3. مرغ مزه دار شده را درون تابه چدنی بدون روغن قرار دهید. بعد آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا پخته و هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. سپس آن را از تابه خارج کرده و روی تخته قرار دهید و به دلخواه اسلایس کنید.4. اسلایس مرغ را یک طرف ظرفی بچینید. سپس به ترتیب کاهو، ریحان و آووکادو را کنار مرغ قرار دهید. بعد روی آن گوجه گیلاسی، ژامبون کبابی شده و پیاز را بریزید.5. برای تهیه سس: سس خردل، روغن زیتون(olive oil)، سرکه سیب، رزماری و نمک را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید.6. سس آماده شده را روی سالاد ریخته و سرو کنید.7. هر 100 گرم آووکادو حدود 160 کیلوکالری انرژی، 8.53 گرم کربوهیدرات، 0.66 گرم قند، 6.7 گرم فیبر، 14.66 گرم چربی، 2.13 گرم چربی اشباع، 9.80 گرم چربی تک زنجیره ای غیراشباع، 1.82 گرم چربی چند زنجیره ای غیراشباع، 2 گرم پروتیین، 5 درصد ویتامین B1، پتاسیم، فسفر، منیزیم، 4 درصد آهن، یک درصد کلسیم، مقداری ویتامین B6, B5, B3, B2 و 6 درصد روی دارد. بنابراین این میوه از نظر مواد معدنی و ویتامین، بسیار غنی است و به خاطر چربی نسبتا بالا، مصرف آن به کسانی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، توصیه نمی شود.