کد خبر: ۱۸۳۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - 2018February 01
گوشت قرمز را 24 ساعت و مرغ را 12 ساعت قبل از مصرف باید از فریزر خارج کرد و در مدت زمان محدود یک تا 2 روز آنها را مصرف کرد چراکه نگهداری بیش از حد آنها سبب بروز مشکلات گوارشی، مسمومیت و بروز اسهال و استفراغ در فرد مصرف کننده می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>یک متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز را 24 ساعت و مرغ را 12 ساعت قبل از مصرف باید از فریزر خارج کرد و در مدت زمان محدود یک تا 2 روز آنها را مصرف کرد چراکه نگهداری بیش از حد آنها سبب بروز مشکلات گوارشی، مسمومیت و بروز اسهال و استفراغ در فرد مصرف کننده می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر مرتضی صفوی ، درباره زمانی که می‌توان مواد غذایی منجمد<Frozen food> را در فریزر نگهداری کرد، اظهار کرد: معمولا بهتر است ۲۴ ساعت قبل از مصرف، گوشت قرمز فریز شده را از فریزر خارج و در ظرف مخصوص فلزی در یخچال گذاشت تا به آرامی یخ آن آب شود و خون آبه گوشت که حاوی مواد مغذی است، از بین نرود.

وی با بیان اینکه گوشت مرغ نیز بهتر است ۱۲ ساعت، ماهی و میگو ۸ ساعت  قبل از مصرف از فریزر خارج شوند، افزود: نگهداری این مواد در یخچال در ظرف مخصوص پلاستیکی یا فلزی سبب شده تا از ورود مواد آلوده و بسیاری از میکروب‌ها جلوگیری شود.


صفوی خاطرنشان کرد: وجود دماسنج در فریزر ضروری است چراکه  انواع گوشت  را بر اساس اینکه قرار است چه مدت نگهداری شود، نشان می‌دهد به طور مثال گوشت قرمز را در ۱۸ تا ۲۰ درجه زیر صفر می‌توان در فریزر نگهداری کرد اما کیفیت این گوشت به طور قابل توجهی پایین می‌آید .

این متخصص تغذیه ادامه داد: در دمای ۱۲ درجه زیر صفر می‌توان تا حدود ۶ ماه گوشت قرمز را در یخچال نگهداری کرد و اگر دما پایین‌تر از آن باشد به مرور زمان سبب به وجود آمدن کپک در گوشت شده و افراد مصرف کننده را مستعد بیماری‌های میکروبی می‌کند.

وی اضافه کرد: مدت ماندگاری گوشت‌ها متفاوت است به طور مثال مواد غذایی همچون گوشت کبابی و استیکی را تنها در مدت ۶ تا ۱۲ ماه، مرغ و بوقلمون قطعه شده ۴ تا ۱۲ ماه، اردک ۶ ماه و گوشت چرخ کرده، دل و جگر را تنها ۳ تا ۴ ماه می‌توان در فریزر با دمای مناسب نگهداری کرد.

صفوی تاکید کرد: البته این زمان به طور کلی برای شرایطی است که دمای فریزر ۱۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر باشد، گوشت خون‌آبه نداشته باشد و در کیسه نایلونی مناسب نگهداری شود که تماسی با هوا ندارد.

این متخصص تغذیه یادآور شد: اگر گوشت از حالت منجمد خارج شود حتما باید بر اساس نوع گوشت هرچه سریع‌تر آن را مصرف و از انجماد دوباره آن خودداری کرد، زیرا آهن و ویتامین‌های گوشت  از دست می‌رود و حتی در طولانی مدت فرد را مستعد بیماری‌های گوارشی، اسهال و استفراغ شدید می‌کند.طبنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: