کد خبر: ۱۸۳۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 30
کار خوبی برای توانبخشی در کشور انجام شده اما حلقه چهارم درمان است و مورد غفلت قرار گرفته است و کمتر به آن توجه شده است با وجود این در این زمین توسط بنیادشهید اقدامات خوبی در حال انجام است
شفا آنلاین>سلامت>وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حلقه چهارم درمان با موضوع توانبخشی در کشور مغفول مانده است که باید به این موضوع توجه بیشتری شود.

به گزارش شفا آنلاین، سیدحسن هاشمی روز سه شنبه در تشریح اقدامات مربوط به انعقاد تفاهم نامه همکاری بنیادشهید و وزارت بهداشت به منظور راه اندازی مراکز تخصصی توانبخشی ایثار در استان ها، افزود: البته کار خوبی برای توانبخشی(Rehabilitation) در کشور انجام شده اما حلقه چهارم درمان است و مورد غفلت قرار گرفته است و کمتر به آن توجه شده است با وجود این در این زمین توسط بنیادشهید اقدامات خوبی در حال انجام است.

وی ادامه داد: با همه مشکلاتی که دستگاهها دارند اما آرزوی ما این است که این مراکز توانبخشی در کشور تبدیل به بیمارستان شوند.

وی اظهار داشت: امیدوارم جمعیت هلال احمر(Red Crescent) که جزو نهادهایی است که با کمک مردم در حوزه درمان فعال است در کنار بنیادشهید قرار گیرد و این خدمت مغفول مانده را به سرانجام برساند.

وزیر بهداشت گفت: ما هزینه های درمانی، دارویی و تشخیصی برای معلولان ناشی از حوادث داریم اما در توانبخشی خدمات کمتری ارائه می شود و اگر این خدمات سامان داده شود قطعا تعداد زیادی از هزینه های درمانی و جراحی دیگر نیاز نیست.

وی ادامه داد: امیدواریم بیمه ها نیز همکاری کنند چون در اقتصاد درمان به نفع شان است ، البته نگاه شما (بنیادشهید) نباید به سمت سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت(Ministry of Health) برای کمک باشد، به فکر اینکه چقدر می توانیم کمک کنیم نباشید؛ این مراکز را راه اندازی کنید البته می توانید از شرکت های بنیاد شهید وام بگیرید و یا کمک دریافت کنید.

هاشمی افزود: برای استان خوزستان و راه اندازی مرکز توانبخشی از هر توان و امکاناتی بتوانیم استفاده خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: باید تعرفه های بخش توانبخشی را تعیین کنیم و هرچه زودتر و تسهیلات ویژه ای به این بخش داده شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: اگر دولت توان توسعه خدمات بخش توانبخشی را ندارد، نباید مردم را از این حق محروم کنیم و این در واقع ظلم است که از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه جلوگیری کنیم.

وی درباره بیمارستان ساسان وابسته به بنیادشهید و امور ایثارگران نیز گفت: بخاطر خدمات بسیار خوبی که بیمارستان ساسان به مردم به ویژه ایثارگران ارائه داده است از معاونت درمان وزارت بهداشت می خواهم که توجه ویژه ای به این بیمارستان داشته باشد تا خدمات در این بیمارستان با گستردگی بیشتری ادامه داشته باشد.

هاشمی اضافه کرد: من مخالفم که بیمارستان ها توسط وزارت بهداشت اداره شود چون وظیفه ما نظارت است و هر امتیازی که بخش خصوصی برای مشارکت با بنیادشهید نیاز داشته باشد ما همکاری می کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه به طرحی برای شهید خدمت نامیدن برخی از نیروهای اورژانس اشاره کرد و افزود: شغل اورژانس بسیار حساس و خطرناک است و افرادی که در این راه جان خود را از دست می دهند به عنوان شهید خدمت محسوب خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه در سقوط یک فروند بالگرد در استان فارس (اوایل سال 95) نیروهای نظامی به عنوان شهید محسوب شدند اما نیروهای اورژانسی که در این حادثه جان خود را از دست دادند به عنوان شهید محسوب نشدند و نباید در این قضیه تبعیضی وجود داشته باشند.

وی تصریح کرد: از آنجا که امکان خطر برای نیروهای اورژانس(Emergency) و امدادی در صحنه های مختلف وجود دارد باید این افراد نیز به عنوان شهید خدمت محسوب شوند.

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین بنیادشهید و امور ایثارگران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال گذشته (سال 95) درباره تقویت همکاری مشترک در راه اندازی مراکز تخصصی توانبخشی ایثار در استان های کشور برگزار شد و امروز سه شنبه جلسه تشریح گزارش اقدامات صورت گرفته با حضور سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت و حجت الاسلام سیدمحمدعلی شهیدی رئیس بنیادشهید در محل این نهاد برگزار شد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: