کد خبر: ۱۸۲۶۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 25
گياهان و محصولاتي که داراي انواع ترکيبات اسيدي، قليائي، ويتامين، مواد معدني، مواد تجزيه کننده (آنزيم ها)، پوساننده (ترکيباتي که در آنها ذرات ريز جاندار بهتر رشد مي‏کنند) و غيره مي‏باشند در بدن انسان‌ها اثرات خود را اعمال مي‏کنند
شفاآنلاین>سلامت> هنگام ضعف و بيماري و کهولت که توانائي بدن کم مي‏شود و انواع امراض در بدن ظاهر مي‏شود اغلب بدليل کمبود انرژي است و انواع محصولات محرک و انرژي زا و فعاليت‌ها که نيروبخش مي‏باشد و يا استفاده از انواع نيروها مي‏تواند شخص را در مقابل مشکلات محافظت نمايد.

به گزارش شفاآنلاین، گياهان و محصولاتي که داراي انواع ترکيبات اسيدي، قليائي، ويتامين، مواد معدني، مواد تجزيه کننده (آنزيم ها)، پوساننده (ترکيباتي که در آنها ذرات ريز جاندار بهتر رشد مي‏کنند) و غيره مي‏باشند در بدن انسان‌ها اثرات خود را اعمال مي‏کنند و اختلاف رژيم‏هاي غذايي در انسان‌ها تفاوت هايي را در فهم و شعور، شکل و وضع ظاهر و غيره بوجود مي‏آورد که از اين موارد مي‏توان براي افزايش طول عمر بهره برداري کرد.

گياهان فلفل، گزنه، پياز، ترب، زيتون(olive)، انجير، سير و غيره هر يک بنحوي موقع مصرف شخص را تحريک مي‏کنند.

بعنوان مثال گزنه بهنگام گزش، پياز و سير هنگام خوردن بوسيله بو و مز ه، زيتون از حالت تلخي و روغني و انجير با داشتن آنزيم تجزيه کننده و گل‏هاي بودار مانند گل محمدي و نعنا و آويشن با داشتن حالت تلخي و غيره مي‏توانند تغييراتي را بدن بوجود آورند.

انواع غذاها و محصولات (Products)خوراکي و عوامل مختلف داراي اثرات متفاوت مي‏باشند بعضي داراي اثرات تحريکي، عده‏اي آرام بخش، برخي خواب آور و پاره‏اي مرگ زا مي‏باشند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: