کد خبر: ۱۸۲۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 24
برخی از نانوایان سبوس فله‌ای از کارخانجات آرد خریداری می‌کنند و این موضوع احتمال ورود آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس را به همراه دارد
شفا آنلاین>سلامت>مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: برخی از نانوایان سبوس فله‌ای از کارخانجات آرد خریداری می‌کنند و این موضوع احتمال ورود آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس را به همراه دارد.

به گزارش شفا آنلاین، زهرا عبداللهی دردر خصوص کیفیت آرد و نان موجود، گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی(Food security) مبنی بر اجرای استانداردها لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اجباری استاندارد نان را برعهده بگیرند و بازرسین بهداشت محیط میزان نمک موجود در نان(که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می‌کنند.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان این که طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت 50 درصد نانوایی‌ها استانداردهای نمک در نان را رعایت می‌کنند، افزود: نان مهم ترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانی ها است و به طور متوسط ایرانی ها روزانه 300 تا 310 گرم نان مصرف می کنند که با اجرای 100 درصدی کاهش میزان نمک در نان، می توان روزانه 3 گرم نمک مصرفی را کاهش داد تا با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماری‌های غیرواگیر مثل فشارخون(blood pressure)، دیابت و سکته های قلبی و مغزی جلوگیری شود.

عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی ها را سبوس گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم که میزان سبوس گیری از آرد را کاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری های غیرواگیر را کاهش دهیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: