کد خبر: ۱۸۲۴۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲:۵۹ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 24
عامل این بیماری ویروس پامپ است که معمولا غده بزاقی بناگوشی را متورم می‌کند البته این بیماری می‌تواند باعث تورم غدد لنفاوی نیز بشود و همچنین می‌تواند غده تحت فکی را درگیر کند،‌ اما غالبا تظاهرات آن به صورت بزرگ شدن غده بزاقی پاتروتیت همراه با درد خود را نشان می‌دهد

شفا آنلاین>سلامت>یک جراح گوش و حلق و بینی گفت: بیماری اوریون معمولا در کودکی رخ می‌دهد و بهترین راه پیشگیری از آن تزریق واکسن دو مرحله‌ای اوریون در کودکی است.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر ابراهیم رزم‌پا درباره بیماری اورویون <Orivine disease>گفت: عامل این بیماری ویروس پامپ است که معمولا غده بزاقی بناگوشی را متورم می‌کند البته این بیماری می‌تواند باعث تورم غدد لنفاوی نیز بشود و همچنین می‌تواند غده تحت فکی را درگیر کند،‌ اما غالبا تظاهرات آن به صورت بزرگ شدن غده بزاقی پاتروتیت همراه با درد خود را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه این بیماری واگیردار بوده و غالبا در کودکان و در سنین ۲ تا ۱۲ سالگی رخ‌ می‌دهد، ادامه داد: تنها ۱۰ درصد از بزرگسالان مستعد ابتلا به اوریون هستند،  این بیماری خطرناک نبوده و قابل درمان است اما عوارض آن بسیار مهم بوده و می‌تواند تاثیری مداوم بر سلامت فرد بگذارد.

این جراح گوش و حلق و بینی اظهار کرد: این بیماری در پسران باعث ورم بیضه ودر دختران ورم تخمدان را به دنبال دارد که این عوارض می‌تواند باعث عقیم شدن فرد شود.

وی ناشنوایی یک طرفه را دیگر عارضه ابتلا به اوریون خواند و عنوان کرد: یکی از  شایع‌ترین علل اکتسابی این نوع ناشنوایی، بیماری اوریون است،‌این ناشنوایی حسی _عصبی بوده و قابل برگشت و درمان نیست.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه  تورم لوزم‌المعده و به دنبال آن ابتلا به دیابت از دیگر عوارض ابتلا به اورویون می‌تواند باشد، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین اقدام برای مقابله با اوریون پیشگیری از ابتلا به آن است .

رزم‌پا با تاکید بر ضرورت تزریق دو مرحله‌ای اوریون به کودکان تصریح کرد: اگر فردی یک‌بار مبتلا به این بیماری شود از ابتلا به آن درآینده مصون خواهد بود.

عضو هیات مدیره انجمن گوش و حلق و بینی گفت: استراحت، رژیم مایعات و مصرف غذاهای مقوی در درمان علائم این بیماری بسیار موثراست و باید توجه داشت که این بیماری درمان دارویی ندارد.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: