این سرطان سومین سرطان شایع در جهان به شمار میرود که متاسفانه طی سالهای اخیر آمار آن در کشور افزایش یافته است
شفا آنلاین>سلامت>دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران علل ابتلاء به سرطان معده را تشریح کرد و گفت: افزایش مصرف میوه و سبزیجات و کاهش مصرف فستفودها در پیشگیری از این بیماری مؤثر است.به گزارش شفا آنلاین، حسین فودازی در ارتباط با سرطان معده اظهار داشت: این سرطان سومین سرطان شایع در جهان به شمار میرود که متاسفانه طی سالهای اخیر آمار آن در کشور افزایش یافته است.وی افزود: عوامل مختلفی سبب ابتلا به سرطان معده(gastric cancer) میشود و به طور کلی این عوامل شامل عوامل غیرقابل کنترل و قابل کنترل است که سن، جنیست، ملیت و موقعیت جغرافیایی از عوامل غیرقابل کنترل ابتلا به سرطان معده است.فودازی گفت: رژیم غذایی نامناسب، عفونت هلیکوباکتری،استعمال دخانیات،افزایش وزن و چاقی(Obesity)، همچنین مصرف زیاد گوشتهای قرمز و فستفود از عوامل غیرقابل کنترل ابتلا به سرطان معده است.دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران خاطرنشان کرد: راهکار پیشگیری از این بیماری کاهش مصرف گوشتهای دودی وقرمز، فستفود، نمک زیاد و ترک دخانیات است همچنین مصرف میوه و سبزیجات در این زمینه بسیار توصیه میشود.