کد خبر: ۱۸۲۱۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳:۴۵ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 21
سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
شفا آنلاین:سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

مواد لازم:

    آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه
    سیر (ریز خردشده): یک حبه
    پیازچه (ریز خردشده): یک عدد
    گردو (خرد شده): یک پیمانه
    جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری


مواد لازم کرم:

    کره: 2 قاشق سوپ خوری
    آرد: 2 قاشق سوپ خوری
    خامه: 100 میلی متر
    جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری


مواد لازم رویه:

    برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد
    گردو (خرد شده): به مقدار لازم

 
سوپ گردو و خامه

طرز تهیه:

1. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 
2. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.
 
3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
 
4. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

6. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
 
7. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
 
8. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
 
10. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.
برچسب ها: سوپ ، گردو ، خامه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: