یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانیها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است بهطوری که خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده میگیرند
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص طب ایرانی گفت: اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل میشود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.به گزارش شفا آنلاین، محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانیها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است بهطوری که خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده میگیرند و میان سایر افرادی که صبحانه میخورند, رایجترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل میشود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجهفرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر میکند.این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت میپذیرد و بهتر است پنیر بهعنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با مصلحات (اصلاحکنندهها) یعنی همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعفها و کسالتها بین دانشآموزان و کارمندان بهعلت عدم بهکاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوستپسته برای معدههایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معدههای گرم و حریره بادام، شیربرنج با کمی دارچین یا زعفران، عسل و شیره انگور است.وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوههای پختهشده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنیها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.